Osvoji poklon paket prirodne kozmetike

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    strasilica
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:56

Kako zašto? Sigurna sam da mi ovakav prekrasan i bogat poklon nitko neće staviti pod bor...zato ste mi vi jedina nada, da uživam u ovim prekrasnim stvarčicama.

• Default avatar -
    zoranazugaj

Mlada sam mama dvogodišnje curice, ... Pošto i ja i moja curica imamo neurodermatitis, svi novci na skupe kremice odlaze za nju. Ponavljam, vrlo skupe! Pošto se radi o prirodnoj kozmetici, vjerujem da je smije koristiti i moja djevojčica. Ovaj bi nas poklon paket uistinu razveselio jer bi mjesečni iznos koji izdvajamo za njegu njene crvene, perutave kože ovaj put bio iskorišten za skuplju igračku pod bor (koji smo nažalost zbog cijene već otpisali) ... Nadam se da će Sveti Nikola ovaj paket donijeti baš nama! :-) Pozdrav od velike i male cure!

• Default avatar -
    inas

Koža mi je jako osjetljiva i sklona iritacijama, te bi mi super bile kreme na bazi prirodnih aktivnih sastojaka, Također, i ja vjerujem u prirodnu ljepotu, te zadnjih godina koristim proizvode na bazi prirodnih sastojaka, s prirodom u zdravlje i ljepotu :).

Water

... ostvarila bi želju sebi i svojim najdražim prijateljicama baš u ovo vrijeme darivanja nek' sve osjetimo blagodati prirodne kozmetike i prvenstveno budemo žene u svoj svojoj ljepoti i punim plućima udahnemo život...

• Default avatar -
    gzeba

...... mlada sam,mislim prosjecna današnja cura koja voli kozmetikui biti lijepa (mislim da nas je vecina takva ma koliko god svi pricali svasta kao nije im bitno ful kako izgledaju ).. imam dobre gene kazu :-)) je mi mama mladoliko izgleda za svoje godine i uvijek mi je govorila da je prirodna kozmetika najbolja iako si bas nije u mogucnosti kupovati..Volim si svasta prirodno isprobati al ovo bi iskreno bio poklon za nju iako bi ga voljela i ja isprobati ,nemogu lagati :-))..mozda se skupa mackamo... no da ne okolisam... obozavam takve proizvode jer savrseni i ovaj poklon u nadi da ga osvojim (drzim fige i na nogama :-)) ) bit ce savrsen za nekog kao moja mama

• Default avatar -
    zdravapotocnica

Hvala!!!!

• Default avatar -
    zoranazugaj

Hvala!!!!!!!!!

• Default avatar -
    miro333

hvala!!!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani