Osvoji poklon paket prirodne kozmetike

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    mamamaja7
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:55

Od nedavno imamo u kuci malu bebu koja nam je cijeli zivot okrenula naglavacke, tako da bi mi ovaj predivan poklon paket jaaako dobro dosao.. vratio bi me malo u normalu i dao mi motivaciju da se posvetim sebi.. Dojim pa izbjegavam kozmetiku sa kemikalijama i raznim dodatcima, pa bi ovo bila savrsena alternativa :)

• Default avatar -
    Inchy

Pogledala sam članak, i sviđa mi se nagrada, lijepo od vas što dajete tako dobre proizvode. I baš ih ima puno u paketu. Mislim da bi meni dobro došao paket, jer sam baš istrošila neke proizvode koje koristim, i trebaju mi novi. Oduvijek sam htjela probati prirodne proizvode, ali nisam imala priliku. Mlada sam, i htjela bih na vrijeme zaštititi svoju kožu, a ovdje vidim ima proizvoda za cijelo tijelo. Nadam se nagradi. Hvala, i čestitam dobitnicama. :-)

• Default avatar -
    dinata

Moja kčer obožava Vašu stranicu.pa je i mene nagovorila,da Vam se pridružim.Stvarno sam oduševljena jer imate puno zanimljivih tema,koja mene interesiraju.Volim prirodnu kozmetiku jer me vrača u moje mlade dane,kada neka druga nije ni postojala,stoga se toplo preporučam za ovu nagradu!

• Default avatar -
    asisko

Ovo bi bio idealan poklon za jrednu od mojih sestra koju volim najviše na svijetu!Obožava sve što je prirodno a sa tim sam je ja zarazila:)))))Priroda je lijek i samo je to dovoljno!

• Default avatar -
    hanny

Imam 24 godine i student sam. Do sada sam isprobala sve moguće kreme,ali nisam našla onu koja me oduševljava! Htjela bi probati nešto prirodno i kvalitetno za svoju kožu.

• Default avatar -
    Svijesnost

zato sto sam tek rodila divno malo bice i treba mi poklon da nahranim dusu i lice, proizvodima iz Zelene trgocine-Bottege verde. I zato sto vas LIJEPO MOLIM:)

Tinna7

Čitajući članak, odlučila sam igrati igru jer imam vrlo osjetljivu kožu lica i skoro svaka krema koju sam koristila nije mi baš odgovarala. Voljela bih probati ove proizvode da se i sama uvjerim da mogu naći najbolje za sebe. Čula sam da su proizvodi ove marke vrlo kvalitetni, pa bi se i sama htjela uvjeriti. Mlada sam i stalo mi je do izgleda, njegujem svoju kožu, pa mislim da bih trebala osvojiti ovaj paket. :)

• Default avatar -
    SJMG

Više baš i nisam mlada pa mislim da sve ono što je priroda pokvarila jedino prirodnom kozmetikom mogu
    popraviti tako da sam idealna za dobiti poklon.

• Default avatar -
    koalica77

„Godina 2050.
    Kako smo spasili našu Zemlju
    Iako je bilo potrebno uložiti puno napora i promjena u navikama ljudi uspjeli smo u naumu da živimo u skladu sa prirodom i da spasimo Zemlju od daljnjeg propadanja. U zadnjih nekoliko desetljeća, nakon što je čovjek postao svjestan načina na kojem šteti Zemlji a i samom sebi, poduzeti su važni koraci u tom pravcu. Uporaba solarne energije i energije vjetra, gradnja ekološki prihvatljivih domova, racionalno korištenje električne energije i vode, električni automobili i automobili na vodik, izbacivanja iz uporabe herbicida i pesticida u poljoprivredi i organski uzgoj voća, povrća i drugih poljoprivrednih sirovina samo su neki od primjera. Nagli razvoj tehnologije krajem 20. i početkom 21. stoljeća pomogao nam je u tom naumu. Ona je ugrađena u mnoge procese i strojeve koji nam danas pomažu da živimo u skladu s prirodom, u skladu sa samim sobom.
    Jer bit življenja nije u uništavanju nego u stvaranju.
    A kako kaže i slogan Bottege Verde „Ljubav prema prirodi, u suradnji sa znanošću pretvorena u ljepotu“ jer voljeti prirodu i živjeti u skladu s njom znači i voljeti sebe.“

Nadam se da to nije samo neka kratka SF priča...

• Default avatar -
    martim

za dobar savjet o zdravlju pitamo baku o njenim prirodnim lijekovima...
    za dobar duh izadjemo van u setnju kroz prirodu..
    sa prijateljima i sa partnerom najvise uzivamo kada smo prirodni..
    tako nam i prirodna kozmetika pomaze da budemo u svakoj od navedenih prilika prirodno lijepe..

• Default avatar -
    mirjanamiriam

Do sada sam probala nekoliko krema za lice, još više losiona za tijelo, ali nisam našla one koji odgovaraju mojoj koži. Često mi se nakon nanošenja kreme pojavljuju prištići i stvaraju sliku kao da ne brinem o svom licu. Voljela bih isprobati prirodnu kozmetiku. Ionako se sve češće okrećem prirodnim riješenjima. Bliže se blagdani i vrijeme darivanja i bilo bi lijepo dobiti poklon paket. Pogotovo jer ga ne bih prisvojila samo za sebe - dio paketa otišao bi i u sestrine ruke.

• Default avatar -
    Malal

...vjerujem da sve te prirodne stvarčice jako dobro djeluju na kožu lica i tijela! A budući da sam ja u "blaženom stanju" kad je potrebna intenzivna njega kože, samo pravi priodni proizvodi dolaze u obzir!! I bila bih presretna da se mogu okupati šamponom s ekstraktom badema, a zatim namazati baršunastom kremom za tijelo i uživati u egzotičnom mirisu kokosa !!!! :)

• Default avatar -
    dedobroje

Imam jako osjetljivu i suhu kožu osjetljivu na hladnoću i vjetar i čini mi se da bi mi ova prirodna kozmetika savršeno odgovarala, pogotovo sad kad sam trudna i ova bujica hormona mom tenu i nije baš naklonjena ;) sve kreme mi se čine kao preagresivne a opet koža vapi za hidratacijom jer sam cijeli dan u zatvorenom grijanom prostoru koji jer zbog komplikacija moram strogo mirovat... Dali će me miris irisa opustiti? pošaljite nagradu pa ćemo vidjet

• Default avatar -
    summer

Ovo su proizvodi za pravi mali kućni wellness i još k tome prirodni:))) Pravi lijek za ove zimske i pomalo depresivne dane,grrr. Loccitane,Lerbolario i svi ostali možete se sakriti jer dolazi BOTTEGA VERDE!!!

• Default avatar -
    Ana88N

Obožavam losione,kremice, oduvijek se trackam,a ljudi se oko mene čude kako mekanu kožu imam, a ja njima velim pa jeste se sjetili da bi mogli poslije tuširanja cijelo tijelo namazati pa će i vama biti takva koža, mekana. Uglavnom otkad znam za sebe preparativna kozmetika mi je bila na prvom mjestu, to je put do zdrave i lijepe kože ! Meni bi ti proizvodi super došli i bila bi sretna poput malog djeteta, pogotovo jer je u zadnjih par mjeseci suša u čepu :) Veliki pozdrav svima puseee ;)

volf86

Moram priznati da do sada nisam bila upoznata sa filozofijom Bottega Verde kozmetike i čitajući ovaj članak sam se ugodno iznenadila. U zadnje sam vrijeme više počela paziti što nanosim na svoju kožu jer sam primjetila da je počela reagirati na neprirodne sastojke. Sklona je perutanju, brzo se isušuje, naročito u ovo hladno vrijeme, crvenilo i zatezanje postali su mi glavni problemi. Nadam se da bi mi ova kozmetika mogla pomoći da vratim zdravlje svojoj koži jer ona je, zapravo, privo što pokazujemo, prije no što išta kažemo... Moja bi vam koža bila zahvalna na ovom divnom poklonu :)

• Default avatar -
    suziqu

Pravo je vrijeme pred blagdane ove
    da me osvježe kremice nove,
    prirodni sastojci glavna su fora
    zato ovaj paket moj biti mora.

Mom veselju neće biti kraja
    ako mi koža blista od sjaja,
    prirodnu kozmetiku najviše volim
    zato vas ovaj paket lijepo molim.

gregori

Voljela bih dobiti ovu kozmetiku jer patim od alergije i moja koža burno reagira na sve osim prirodnih prirodnih sastojaka

• Default avatar -
    dariia2605

zdravlje,zdravlje, zdravlje... kak da budem zdrava kad sam jadni student koji nema novaca za zdravu hranu, prirodnu kozmetiku i sve ostalo... da stvar bude bolja, faks je uskoro gotov, a to ujedno ne znaci da cu pocet zaradivat nego da se vracam doma roditeljima pustat korijenje na kaucu (nemaaaa posla za nas ekonomiste jer smo mi krivi za krizu!)... moj jadni otac vec je ocelavio jer financira zene, a nama zenama stalno nesto treba: šminkaaa, cipele, torbaaa, kremaaa (kvragu i zenska djeca)...nikad niceg dosta... pomognite mom ocu da nemora slusat dosadnu kcer koja kuka jer je u poststudentskoj depresiji...a meni pomozite da postanem malo vise zdrava, a malo manje krava...falaaa

• Default avatar -
    snjezanaosijek

Lijep pozdrav,
    Kako se nalazim u godinama kada trebam voditi računa prvenstveno o svom zdravlju što uključuje i vanjski izgled, svakako bih željela isprobati prirodnu kozmetiku. Kako je konkurencija svakodnevno jaka te se ne može pratiti, jer kozmetiku treba isorobati a to je financijski nemoguće, svakako bih voljela isprobati Bottega Verde kozmetiku s obzirom na njezinu obećavajuću prezentaciju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani