Sa prirodnim preparatima koža dobiva najbolje.....priroda prirodi..........
Čitavu godinu muku mučim s pretjerano osjetljivom kožom(smeta joj sve i svašta, grrrrr...), a zima mi je naročito teška...pa moooolim Vas, najljepše Vas moooolim budite moj sv. Nikola i Djed Božićnjak, udijelite mi ovaj paketić i razveselite moju depresivnu, tužnu, iziritiranu kožu... Puuuno hvala!!!!!Šaljem puse!!!!
ah,šta da kažem???da vidite moju kožu odmah bi meni bez razmišljanja poklonili ovaj paket jer mi je prijeko potreban :) !!!
Bok zdravakrava,s tim jednim okom na slici koje ti je veće zumiraj i odaberi moj komentar :D
Oduvijek sam obožavala kozmetiku,ali nisam nikada koristila prirodnu,pa nebi bilo naodmet sad početi i primjetiti razliku između prirodnosti i "umjetnosti".
Vrijeme je darivanja,ljubavi i dijelenja,pa bih bila najsretnija kada bi baš mene odabrala jer bi jednim udarcem riješila 4 muhe :)).
Ako me odabereš usreći ćeš jako nas tri sestre i plus mamu jer znam da će mi svi malo pomalo uzimati i koristiti ove preparate,kao i uvijek što čine,
ali neka jer i one tj. svi zaslužujemo samo prirodno :)!
Ajde zdravakrava na tebi je red,izaberi nekoga... znam da će ti bit teško jer ima puno dobrih komentara... sretno svima,a najviše meni , haha :)
nisam čitateljica, već čitatelj koji jako želi svojoj sestri osvojiti ovaj paket jer kuka po cijele dane kako bi Bottega Verde. Nisam znao što je ovo, ali kaže gospodin Google da baš vi dijelite, pa bi bilo lijepo da joj uz šibu poklonim i ovo od Krampusa!
E kravooo moja jedina..bio bi red da i ja osvojim nešto od tebe...DOLAZI BOŽIĆ VRIJEME DARIVANJA!!!!!! SJETI SE TOGA:)))))))))))
Već si dugo nisam poklonila ništa lijepo što bi bilo i korisno za moju kožu i ten, pa bi bilo lijepo da taj poklončić dobijem od Vas ,pogotovo sad za ove blagdanske dane ,sreća bi bila dvostruko veća ! :))
Kvalitetna kozmetika cini da se zena osjeca seksipilnom, zenstvenom i samouvjerenom; nesto sto svaka zena treba. Bila bih vrlo zahvalna kad biste mi svojim kompletom kozmetike priustili te osjecaje! Zasto bas meni? Zato da si dokazem da se mogu osjecati tako tijekom cijelog dana bez obzira na svakodnevne obveze i probleme. Trebali biste podijeliti ne samo 3, nego 3 tisuce takvih poklona jer svaka zena zasluzuje osjecaj da je lijepa.
Prirodna kozmetika Bottega Verde treba baš meni,
Da ne živim više ja u sjeni.
Da ovog Božića ne darujem samo ja druge,
Da i ja nešto dobim, da se riješim tuge.
Lice da mi sja, koža bude čista,
Kosa da mi miriši i ove zime blista.
Bottega Verde nagrada je prava,
Tako nešto može da nam ispuni samo naša Zdrava Krava!!!
Do sada još nisam ni znala za ove Bottega Verde kozemetičke proizvode.Ne koristi ih nitko ni od mojih poznanica,Pa bilo bi mi veliko veselje da se upoznam i počinjem koristiti ove sigurna sam vrijedne proizvode.
Jer dobra kometika san je svake žene,jer je čini ženom ,poželjnom i lijepom.
I šta reči-Tko nebi poželio ovaj prekrasan i vrijedan poklon!
baš takvo nešto čisto, prirodno mi treba. Od prije nekog vremena sam se odselila iz grada i sad živim na otoku., u skladu sa prirodom, morem, maslinama, šetnjama
Meni je potrebna ova kozmetika zato što ću sigurno iskoristiti gel za tuširanje. Kremu za lice nikako da nađem koja mi u potpunosti odgovara tako da bih rado probala ovu. A nešto bih sigurno ostavila i za svoje frendice kao idealan poklon za Božić.
Potrebna mi je bas ta kozmetika jer sam mlada, zgodna ali imam vrlo osjetljivu i masnu kožu zato su mi potrebni proizvodi na izuzetno prirodnoj bazi. Vjerna sam posjetiteljka zdrave krave svakodnevno pa se nadam da ce zdrava krava omoguciti i meni jedan poklon paket! ;)
Potrban mi je ovaj paket kozmetike jer se selim u Australiju i nemam pojma kakvu kozmetiku oni tamo imaju pa bi mi jako dobro došlo da imam sa sobom zalihu nećega što mi je poznato i provjereno kvalitetno.
U današnje vrijeme sve je zagađeno, počevši od zraka, prirode i svega ostaloga. Osim toga, sve je danas kemija, skoro svaki proizvod. Malo je danas prirodnih proizvoda, a i oni su skupi jer su najbolji! Želim si priuštiti i podariti svojoj koži bar mali tračak lijepog i od prirode!
Još uvijek se pravim da sam nevjerojatno mlada te da mi ne trebaju kozmetički praparati, al ako bih išta isprobala na svojoj osjetljivoj koži bili bi prirodni proizvodi.
Potreban mu je ovaj paket jer mi treba nesto za potpuno obnavljanje koze. Naime, imala sam prilicno cistu kozu sve dok ovo ljeto nisam zavrsila u vojnom kampu. Tri tjedna znojenja u odori i uzivanja u prirodi su unistile moju kozu, osobito lice. S vremenom su kreme, tonici i razni preparati prestali djelovati, i zato mislim da bi kozmetika na prirodnoj bazi mogla imati bolji ucinak. Jos jedan razlog je to sto sam studentica, a opce je poznata stvar da studenti bas i nisu najbolje financijski "opremljeni" :D pa si ja ne mogu priustiti jako kvalitetnu kozmetiku za ciscenje koze. I zato se nadam da ce mi Zdrava Krava pokloniti jedan paket. :))
citajuci clanak o ovoj kozmetici vec sam napravila raspored kome bih sto poklonila-
- dubinsku hranjivu kremu za lice -sebi
- gel za tuširanje i kupanje s arganovim uljem i mlijekom iris - sinu od 11 god koji ima dermatitis
- dnevnu kremu za lice s uljem muškatne ruže i vitaminom E - svojoj mamici da i dalje ima sjajnu kozu
- nježan šampon s ekstraktom slatkog badema - svom dragom muzicu koji je polako poceo gubiti kosu
- umirujući gel s 90 posto Aloe vere - sestrici
- kremu za lice 24 sata sa svježim sokom Aloe iz organskog uzgoja - najboljoj prijateljici
- tonizirajuće mlijeko za tijelo sa solima iz Mrtvog mora - svojoj dragoj ravnateljici
- kremu protiv starenja za tijelo s ekstraktom šipka- susjedi koja mi ljeti zalijeva cvijece
- baršunastu kremu za tijelo - svekrvi koja zaista zasluzuje i puuuno vise.....
eto, sad vidite koooooliko biste ljudi usrecili.!!!!!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji