Željela bih ove poklone zato jer nikad nisam pronašla u sebi dovoljno volje niti želje da provodim pred ogledalom dovoljno vremena koje bih posvetila njezi kože. Željela bih to barem djelomično promjeniti. I zato ću ošišati dečka na najšašaviju moguću frizuru i provesti pola sata pred ogledalom umirući od smijeha. :D
Inače koristim Braun aparate, oduševljena sam njima, a Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator bi mi došao savršeno da u malo vremena (kojeg inače stvarno malo imam) napravim puno za sebe.
Exfoilator!!!
Dali je to odgovor na moj veeelikii problem! Rat, recesija, muževa bolest, moja menopauza...su ostavli duboki trag na mome licu. Ponekad u ogledalu, pri obavljanju jutarnje higijene me sa ogledala posmatra starica. Pomozite :-)
Budući da se ježeve bodlje ne mogu mjeriti s dlakama na mojim nogama, obradujte mene i mog dečka epilatorom. :D
-Dobar dan.
-Dobar dan. Mogu li Vam nekako pomoći?
-Naravno. Trebala bi Braunov SkinSpa Sonic Exfoliator.
-Dobro ali mogu Vam reći da je dosta skupi,a imate onaj jefniji po duplo manjoj cijeni.
-Ali ja baš hoću BRAUNNN.
-Zašto?
-Koje pitanje.Pa jer je najbolji.
-Kako je vama po volji, ali ja bi vam osobno preporučila ovaj jefniji ipak je Krizaaa u RH.Neki ljudi nemaju ni za hranu!
-ovo je bilo u jednom dućanu, dosadilo mi ispitivanje,pa pošla doma
-Nadam se da ću ovdje osvojiti Braum SkinSpa Sonic Exfoliator.
Zašto bi mi dobro došao Braun šišač? Zato jer bi to bio poklon 3u1.
Prvo imao bih vlastitog frizera svaki dan koji me nikad ne bi iznevjerio, kao drugo je besplatan i kao treće dostupan svim ukućanima
Ja bi Braun šišač, jer je dečko lijen otići na šišanje, i većinu vremena izgleda kao da je jučer izašao iz pećine...
Stoga ga na svim slikama tjeram da ima kapu, već njegovi starci postavljaju pitanja....
On ispred Aja Sofije: sa kapom, on u Bugarskoj: sa kapom, on na moru: sa kapom...
bilo bi lijepo ošišati ga, da se vidi da je ipak zgodan dečko...
Ne očekujem da ću dobiti Braun silk epil iz jednostavnog razloga - NIKAD, ali baš nikad NISAM DOBILA nikakvu nagradu pa neću niti sada!
Voljela bih osvojiti Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator jer vodim dugogodišnju borbu s ožiljcima na nogama (uslijed urastanja dlaka) i unatoč svim naporima i kremama nisam uspjela ukloniti ožiljke koji mi predstavljaju veliki estetski problem. Sigurna sam da bih uz Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator uspješno obnovila kožu i riješila se starih ožiljaka te ponovno bila zadovoljna svojim izgledom.
Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator bi mi sigurno bio od koristi u borbi s nečistom kožom lica, a i bilo bi sjajno napokon nešo osvojiti u nagradnoj igri ;D
Memory SafetyLock sustav omogućuje memoriranje zadnjih korištenih postavki.
SAMO ZBOG OVOGA TREBAM JA OSVOJITI Braun Series 3 šišač...
Jer mi mama uvijek zaboravi kako me šišala i na koju duljinu -.- svi me sprdaju zbog toga --.-- pomozite.
Braun pokloni su super i ne znam kojem bi se više radovala.Glatka i blistava koža ,te osjećaj ugode nakon brijanja su realni razlozi zašto bi ih željela koristiti. Jednostavna upotreba na svim dijelovima tijela čine samo brijanje temeljno,učinkovito i precizno.Želim taj osjećaj ugode!!!!!!!!
Već 12 godina koristima Braun epilator,obožavam gaaaa..Braun no 1..želim novi,da mogu i dalje širiti odličan glas za super proizvod :)
S obzirom da svaka djevojka/zena zeli biti lijepa,pozeljna,tako i ja zelim.. Ma neeee.... Molim Vas da me nagradite poklonom..jer decko nikako da me zaprosi,a koliko mi se cini razlog bi mogao biti taj sto nemam glatke noge.. i bjezi ko vrag pred tamjanom od mojih divnih,ne tako glatkih nožica... Mooolim vasss... Zelim se udati dok sam mlada :P nadam se da imate srca da me ne ostavite kao "staru curu" puseeekkk :)))
Braunovom epilatoru, točnije modelu Braun Silk Epil Supersoft (sa dvije brzine i malom četkicom ;-)), vjerna sam već niz godina, a čak ga čuvam i u originalnom pakiranju (onom sa natpisom "ultra gentle epilation" :-)). No, koliko god ga mazila i pazila, godine uporabe učinile su svoje, pa i moj vjerni supatnik u čupkanju nije više u punoj snazi. Upravo bih stoga bila najsretnija (i još bolje (d)epilirana) sa novim Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator-om. Braun Series 3 šišač, pak, veliko bi olakšanje donio mom suprugu kojeg ja šišam (kad mi dopusti) sa (vjerovali ili ne) ručnim antiknim trimerom mog djeda :-)!Ne moram niti spominjati kako bi pravi šišač (koji ne ide na "ručni" pogon) suprugu došao kao pravi blagoslov :-) Unaprijed zahvaljujem na razmatranju moje molbe :-)
U suvremenom užurbanom svijtu, gdje žena ima nebrojeno obaveza i zadataka koje mora obaviti kroz dan, najmanje što može učiniti za sebe je posvetiti sebi 5 minuta na dan. Obzirom da sam jedna od tih žena i ne stignem sve obaveze ubaciti u svoj dnevni raspored smatram da sam zaslužila Braunov Silk Epil Supersoft epilator kojim ću si moći olakšati i uživati u svojih pet minuta :)
Pozdrav! Evo i mene s malim komentarom jel nemam puno vremena odkad je beba došla u naš dom, a željela bih oduvjek jedan takav epilator da malo vremena i pozornosti mogu posvetiti napokon sebi :-! Nažalost situacija je takva da si ga i nemogu trenutno priuštit imam stari braunov model koji me već jako ćupa i više ga i ne mogu koristiti. Veliki pozdrav!
Vjerujte nagrada bi došla u prave ruke jer bi razveselili djevojčicu koja slavi 15 rođendan i bila bi presretna, a ja kao njena majka jako zahvalna jer bi riješila rođendanski poklon koji bi bio koristan i upotrebljen. Veliki pozdrav!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji