Napiši komentar i osvoji Braun poklone!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    strasilica1
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 14:00

Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator želim kako bi se malo umilila zetu jer si ovo baš želi i tako postala najbolja punica na svijetu.

• Default avatar -
    Raketica

Muža i klinca već dvije godine šiša susjeda, no kako se njezin šišač pokvario, sad su i moj muž i klinac, a i njezin muž i njezini klinci jako zarašteni, i čekamo prvu slobodnu lovu da kupimo novi šišač, i zato bi bilo lijepo da osvojimo ovaj šišač jer bi ga koristile dvije obitelji, a naši dečki više ne bi bili zarašteni ;)

• Default avatar -
    abigailwilliams

Željela bih osvojiti Braun uređaj za piling.
    Ali nemam nikakvo kreativno objašnjenje kad samo zamišljam kako bi bilo osjetiti tih 3000 mikrovibracija u minuti.

• Default avatar -
    fluffy_vk

Želim, želim, želiiiiiiim Braun Silk SkinSpa Sonic,
    da mogu u smeće baciti sve kreme i sto i jedan tonik.
    Da mi suhu kožu s lica makne kao potezom kista,
    pa da ona svojim punim sjajem zablista.
    Ako ova stvarčica uđe u moj stan,
    zdrava koža biti će u 2014. moj najnoviji plan. :)

• Default avatar -
    PCELICA18

Da mi koza ne pati,da je poslije kreme vole,potrebna joj je piling pravi!Da bi imala piling pravi za to se pobrinuo Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator!Koza bi mi se pomladila,zasjala i mekocu vratila.ne bi joj vise smetala zima i suha grijanja.N e bi mi zapinjale hul-hop capape kada bih htjela biti svrsena.

• Default avatar -
    Martina145

Jako bi željela osvojiti Braun Silk SkinSpa Sonic, pošto sestra i ja imamo dosta problematičnu kožu i već se dosta vremena mučimo s prištićima i sličnim. Puno proizvoda koje osobno koristimo od Brauna su odlični, i svaki proizvod uvijek da "sve od sebe" :)
    I znam da će mi Braun sigurno pomoći!

sarafina

Moja koža BRAUN želi...ovoj spravi se veseli...kažu nema ručne muke,kada dođe mi u ruke..četkicama neznam broja,skida s mene i tri sloja...disat će tad koža zdravo,zato hvala ZDRAVA KRAVO..a tek šišač koje čudo,mome dragom treba ludo..I u nadi da će doći pozdravljam vas ove noći..

melabila

Koža nogu mi je toliko uništena brijanjem i uraslim dlačicama i depilacijama da već 5 god i po ljeti i po zimi idem u dugim hlačama ili tajicama. Nisam se kupala 6 godina (bar ne po danu)jer me sram. Dakle,definitivno trebam neki dobar proizvod koji će riješiti moje urastanje,oštećenu kožu i dlakavost bar privremeno. Dlakavija sam od dečka i to mi je smiješno xD Oboma bi nam dobro došao šišač da organiziramo brijanja u duetu,a on bi se odmorio od čupkanja uraslih i običnih dlaka s mojih nogu pincetom svakih par dana (romantika)
    Trebam Braun da ne budem Yeti i da osjetim kako je to konačno ići svijetom dlakavih nogu (prestala sam ih brijati često ko nekad jer se sva izrežem i kidam stare rane).

Dlake moje, baš mi lijepo stoje, al da odu dolje bit će još i bolje :D
    Kad dobijemo Braun šišač moj čelavi dragi i ja, bit će party brijanja. Nema više tupih žileta i izrezane glave, a meni noge neće biti od depilacija i uraslih dlaka plave.
    Za stalne pilinge ja sam lijena i stvarno više nemam snage, i riješit ću probleme ako dobijem poklon od svoje zdrave krave drage :))

• Default avatar -
    BRANKA24

Šišač moj stari kronično me već umara, stalno on zuji,buči i dlake nikako da ukloni. Muž mi kaže:ženo draga, ne valja to crnog vraga, pomoćnik tvoj štekće, idem pravo s njim u smeće!Zdrava krava poklon daje napiši dobre komentare pa možda BRAUN poklon stigne tebi i riješi te muka teških.

• Default avatar -
    CheloniaMydas

Tako bih željela Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator, da konačno moj stari braunov epilator ode u penziju. Iako je star 1o-ak godina nisam ga htela mijenjati jer ne zelim ni jedan drugi epilator, a za novi braunov nemam para. Poceo je polako da stekce, zapinje i cupa, i vrijeme je da ga smijeni neko mladji :D

• Default avatar -
    magda59

Nego...jab htjela ovo čudo jer evo ljeto će jako brzo, a kad je sezona pokazivanja nogu kod nas u Slavoniji žetva i onda je problem unajmiti kombajn za moje batkove...a još je i skupo. Ovime bi mi riješili neke probleme. Hvala!

• Default avatar -
    zivotzdravo

Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator spas za sve nas zene, tako bi ga rad imati ja, sve najbolje o Braun prozivodima, nema veceg zadovoljstva imati ih

• Default avatar -
    mirelabirkic

Braun je spas za moje čupavo tijelo,zato drzim fige da stigne u moj dom!

admiras

12.01.2014 mi je bio 18 rođendan i voljela bih ga dobit jer ljeto brzo dolazi i valja se pripremit za mora :)

• Default avatar -
    Martina1310

zelim Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator za svoju majku koja inace ima problema sa kožom i dlakama jer joj je koža jako osijetljiva i onda od brijanja uvijek dobije iritaciju, a uskoro joj je i rođendan tako da bi to bilo savršeno :)

• Default avatar -
    sokolica0601

Kad nam treba spas u zadnji čas,
    kažu da je Braun najbolji za nas.
    Za sve šta radite na brzaka,
    sa Braunom to više neće biti tlaka :)
    Želim i ja jednog za sebe,
    da me više ništa ne grebe :)))

• Default avatar -
    jazz84

Braun Silk epil SkinSpa Sonic Exfoliator
    Jednostavno želim savršeno glatke noge! Dovoljno je vremena do ljeta i uz tjelovježbu, uređaj za piling je ona točka na i pomoću koje ću doći do željenih rezultata. Veselim se poklonu i kratkim hlačama :)

• Default avatar -
    zdravka66

ŠTO REĆI OSIM DA BRAUN SERIE TRIMER SVE DLAKAVE PROBLEME LIJEČI

• Default avatar -
    Mistic

Nema ništa ljepše od glatkih i mekih ženskih noguee,tako kaže moj dragi a sigurna sam da i svi ostali pripadnici muškog spola dijele jednako mišljenje! Isto tako ja volim svog dragog vidjeti ošišanog i obrijanog,zato bilo koji od ova tri poklona bio bi pun pogodak jer Braun aparati su stvoreni da zadovolje i mene i njega! : )

• Default avatar -
    katicaos

Htjela bih osvojiti prekrasan Braun Silk epil SkinSpa Sonic Exfoliator - uređaj za piling jer bih htjela imati savršenu mekanu i blistavu kožu,a upravo bi mi ovaj Braunom uređaj pomogao ukloniti gornji, stari sloj kože, koji je najbolje očistiti temeljitim pilingom. Zna se da je kvalitetan piling osnova njege kože i bila bih presretna kada bih upravo ja osovjila ovaj mali, a tako savršen uređaj za piling lica :) Učinite moju kožu nježnom i blistavom ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani