da dobijem Braun Serie trimer za kosu mogla bi napokon muža i šišati...a ne da non stop prigovara, drizerka ovo , frizerka ono,,a u slučaju da taj dan baš i njije dobar.. mogao bi mi treimer i malo ˝pobječi˝ako znate na šta mislim :-)
Braun Serie trimer rješava problem odlaženja frizeru, dugog čekanja u frizeraju i najvažnije izbjegavanju nepotrebnom riziku od dobivanja nekih zaraznih bolesti vlasišta kože zbog nedovoljne higijene u frizeraju.
Jednostavno... želim Braun Silk epil SkinSpa Sonic Exfoliator!
Voljela bih osvojiti Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator da mogu maziti i paziti svoju kožu. Redoviti piling tijela i lica bio bi puno jednostavniji, brži i efikasniji da imam ovaj uređaj. Mladolika, nježna i njegovana koža rezultat su koji priželjkujem.
Dva su sina a tu je muž,kažu frizer spor im je ko puž
Baš bi dobro bilo kažu u glas svi
Da nas draga majko šišaš uvijek ti
Nije lako,posao to je pravi
Dečki vole moderne frizurice na glavi
Braun bi sve moje riješio mi muke
kad bi samo nekako došao mi ruke...
I kćeri bi sigurno najsretnije bile
kada bi i one nešto osvojile
U našoj bi kući zavladao raj
Našj sreći nikad ne bi došao kraj...
Bio bi to naš pravi mali spa
Uz Brauna apartića jedan ili dva.....
Htjela bih osvojiti Braun Silk epil SkinSpa Sonic Exfoliator jer ga već dulje vrijeme želim i često mislim na njega.Sigurna sam da bi moja osjetljiva koža bila mekana i glatka poput svile.Sa Braun Serie trimerom za kosu bih usrećila svog tatu za rođendan.Ovi pokloni su dragocjeni i jako potrebni.
Pita frizerka Kako čemo danas? Malo tu odrezati,ovdje skratitia tamo izbrijati.A to se nemože tako.Može ,može tako ste me prošli put ošišali.Ovo je šala ali istinita pa sam odlućio nabaviti šišać, to bi moja ženica puno bolje obavila
Odkad se šišam sam, ne bojim se frizera.
Uz Braun Series 3 šišač imat ću još sigurniju ruku.
htio bi osvojiti braun nagradu jer sam umirovljenik i puno bi mi koristilo jer imam malu mirovinu
Kad god se osisam frendovi me zafrkavaju kao 'gdje si se osiso da znam otic zavarit bicikl' i ja to kazem svojoj frizerki (jedinoj u krugu 5km) i ona meni kaze sisaj se sam ako ti ne valja ja te vise necu,pa bi mi jako dobro doso braun sisac da se mogu sam sisat,a i ubrzo putujem sa frendovima pa bi i njih malo dok spavaju.
Imam jako osjetljivu kozu,alergicna sam na sve moguce kreme,koristim bolnicke kreme koji oni sami prave,pa bi zbog toga voljela osvojiti Braun Silk epil SkinSpa Sonic Exfoliator,mislim da bi se moja koza preporodila i napokon bi se osjecala zadovoljno!
ma mom mtreba hitno šišač,da ga ja šišam....kako nebi išao kod frizerke...naime,naš je krepao pa sada ga šiša druga a meni se to ne sviđa....
meni je stvarno potreban sisac,a i Braun Silk epil SkinSpa Sonic Exfoliator bi mi koristio imam problema s kozom.Hvala
svoje bi dijete sama šišala isebe bi sama depilirala pa bi tako imala više vremena za igru sa dijetetom...pozdrav.
a što već napisat a netko drugi nije? dal mi treba? DA! dal ću koristit? DA! dal želim? DA! Što? SkinSpa Sonic Exfoliator :) znam da imam nježnu i zdravu kožu negdje ispod svih tih mrtvih stanica :D
Pošto sam vam ja ,,bolesni,, čistunac tj. nikad mi,, nešto,, nije dovoljno čisto zato je ovaj Braunov SkinSpa Sonic Exfoliator ko stvoren za mene.
Vjerujem u ovaj aparatić .Vjerujem da bi zadovoljio sva moja perfekcionistička ,,struganja ,, face.:-)
Razmišljajući što da napišem, pjesničke mi rime nisu dolazile, pa evo potreban mi je i Braun Silk epil SkinSpa Sonic Exfoliator kao i svima nama, ali kao studentica nisam si u mogućnosti priuštiti toliki izdatak za kupnju, stoga bih molila Zdravu kravu da mi priušti ovaj vrijedan poklončić ;)
Ovu nagradu želim osvojiti za mamu ona je frizerka nazalost nezaposlena a za 10 dana joj je rođendan a sto drugo pokloniti frizerima nego nesto vezano za dlake hehe ;)
Braun Series 3 šišač
prije jedno sat vremena nazvao me je dečko da je ostavio ključ u autu i zatvorio vrata i naravno ne može u auto. to se događa svima, ako ne svima, onima malo smušenijima i ne bi bilo ništa strašno da mu se to isto nije dogodilo prije otprilike mjesec dana, a u međuvremenu je izgubio rezervni ključ. pitate se kakve to ima veze sa braun šišaćem? pa izravne veze nema, ali iz svega se da zaključiti da je moj dragi smušen i rastresen, a ja ga baš takvog volim. naime on dijeli šišać sa bratom koji živi na drugom kraju grada i takav smušen svaki čas uzima i vraća taj šišać i nikad s njim na zelenu granu. ne moram vam reći da smo sad morali plaćati bravara da otvori taj auto i da nikad na red ne dođe kupnja šišaća. uglavnom zdušno lobiram za svoju ljubav i voljela bi da osvojim šišać za njega da ga riješim bar jedne muke pa da mi bude koncentriraniji i da mi se još negdje ne izgubi :)!!!!! evo ga zvoni na vratima pa vas pozdravljam i nadam se da ćemo ga zajedno iznenaditi! pusa!
Braun šišač, zašto??? Lako je to što ima kose za dvoje,ali s obzirom da svaka dlaka svoju "politiku vodi" za dva tjedna na glavi nastane prava "čupa" i treba to nekako ukrotit :) Da,da pričam Vam o svom dragom koji bi ovaj aparat uz moju i Vašu pomoć sigurno često koristio jer ovo bi bio izazov ne samo za njega,nego i za šišač :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji