Napiši komentar i osvoji Braun poklone!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    mimelita
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 14:00

Godinama koristim Braunov depilator i izuzetno sam zadovoljna njime.
    Bilo bi zanimljivo osvojiti novi depilator i iskusiti veće zadovoljstvo depiliranja - novi look ...

• Default avatar -
    Mina29

Već 10 godinama koristim Braunov depilator i moram priznati da se čudim koliko je čvrst i izdržljiv. Ali moram priznati da bih bila presretna isprobati ovu Braunovu novinu.

• Default avatar -
    vlado3007

Mislim da bi ovaj "mali",ali nadasve veliki stroj rijesio sve moje probleme sa ovim dosadnim dlacicama.Nitko sretniji od mene..:)

• Default avatar -
    ginger261

S obzirom na to da mi je rođendan za par dana, bilo bi idealno dobiti Braunov Silk epil na poklon. :) Onda se ne bih više mučila s britvicama i imala mali milijun porezotina po nogama. ;)

• Default avatar -
    Strumfeta1991

Kako kaže ona stara mudra "Neispunjavanje želje je patnja. Mudro je ne željeti" ....s obzirom da ja žarko želim ovaj Braunov Silk epil, mislim da ću patiti ako ga ne dobijem ;) zato se nadam da će mi se ostvariti ovaj put ono što sam pažljivo i s nadom zaželjela. Nužno mi je potreban kako bi se napokon riješila uraslih dlačica i boli nakon brijanja zbog osjetljive kože :) HVALA

• Default avatar -
    poison_jane

Dragi Braun Silk epil!
    Molim te da mi omogućiš više slobodnog vremena za život i dečka, da uspijem jednom bit pod tušem neopterećena tih malih napasti i da se mogu skinuti a da mi noge budu sjajne i glatke kao iz reklame za tvoje proizvode. Tko zna, moda budem te sreće 😊

• Default avatar -
    Cat82

Ovo zvuči savršeno :D Nadam se da ću ga moći i isprobati i riješiti problem suhe kože na nogama uz kvalitetno i ugodno uklanjanje dlačica.

• Default avatar -
    JASMINA24

Ja želim Braunov Silk epil, jer imam jako osjetljivu kožu i jako me pecka, te je često izritirana poslije brijanja, koristim razne kreme al ne pomaže pa ga zato jako, jakoooo, jakoooooooo želim, a drugi razlog je moja sestra koja je užasno dlakava pa bi joj ga možda mogla i poklonit za rođendan da se i ona bar malo riješi te muke... :)

• Default avatar -
    SIMAT

PRIJATELJICI MOJOJ ROĐENDAN DOLAZI,A STARI APARAT U SMEĆE JOJ ODLAZI.POKLONE DIJELIT VOLIM,NOVI BRAUN MOLIM!

• Default avatar -
    SIMAT

PRIJATELJICI MOJOJ ROĐENDAN DOLAZI,A STARI APARAT U SMEĆE JOJ ODLAZI.POKLONE DIJELIT VOLIM,NOVI BRAUN MOLIM!

• Default avatar -
    zmicano

Oduvijek sam izmišljala svakojake recepte za piling. Pola sata pripreme, pa trljanje i još pola sata čiščenja kade od ulja, soli i svakojakih sastojaka. Braun Sonic Exfoliator bi to riješio u par minuta, a da i ne govorim koliko bi bio djelotvorniji i koža sjajnija. Ja bi...

• Default avatar -
    golevijus

Pošto mi je sadašnji šišač na izmaku snaga, dobro bi mi došao novi Braunov, a ne sumnjam da bi bio bolji od mog sadašnjeg

• Default avatar -
    Myca

Zašto Braun Silk épil? Zašto ga baš jako jako želim?
    Uh, to je jedna duga priča...o ljubavi i boli (jer je takva svaka). Priča koja govori o jednoj 11godišnjakinji koja se zaključavala u kupaonu kradeći mušku britvicu da ukloni ono malo plavičastih dlaka. Priča koja govori o glupavoj tinejdžerki koja je imala mjesec dana ožiljke na licu od depilacijske kreme. Priča o djevojci koja se doma čupala voskom -i bilo je grozno i bolno. U kozmetičkom salonu -i grozno i bolno. Ta priča govori i o djevojci koja nije htjela u badić ljeti jer je bila prepuna prištića od uraslih dlaka i ružnog crvenila i nije znala što je piling a kamo li da on potreban da se takve stvari spriječe. No, kao i svaka priča, i ova mora imati sretan kraj...ova sad već mlada djevojka spoznala je blagodati pilinga i pronašla svoje idealno rješenje u borbi s vjetrenjačama. Bio je to epilator. Braunov epilator koji je vratio osmjeh na lice i donio razdoblje bezbrižne bezdlakavosti. Jedina stvar je što i oni na žalost imaju vijek trajanja a njen je otišao u vječna lovišta :(
    I kako bi ova priča imala sretan kraj, usrećite djevojku iz priče i poklonite joj najsretniji happy ending uz Braun Silk epil SkinSpa Sonic Exfoliator. :)

• Default avatar -
    silvija129

Pošto imam proširene vene i strašno su izražene i bolne , dobro bi mi došao jedan takav nježni aparat ......

• Default avatar -
    strasilica

Uz inače suhu i osjetljivu kožu nedavno sam dobila i psorijazu..nije previše izražena ali sama činjenica da je imam dovoljno bedira...svjesna sam da bi piling trebala raditi što češće ali iskreno uvijek sam u nekoj gužvi, ili sam preumorna ili mi se jednostavno baš tad neda. Da imam ovaj simpa aparatić kod kuće tih problema ne bi bilo i s oduševljenjem bi čekala sljedeći self trtman pilinga.

deadaliz

Braun Series 3 šišač bi bio idealan za mog ćaleta budući da ga moram barem dva puta mjesečno šišati nekom kineskom 'kosilicom' nakon koje mu friz izgleda k'o površina marsa. No s Braunom dobije super friz i ko ga šiša - ja sigurno više ne! :)

• Default avatar -
    Divljakusapovampirena

Poštovani....toliko sam već tih nagradnih igara odigrala,a nikada nisam ni u jednoj osvojila baš ništa,heheh.....barem da dobijem neku utješnu nagradicu,heheh.....a što se tiće ovog aparatića za piling,uhhhhh....dobro bi mi došao za moju osjetljivu kožu....neću lagati,iskreno se nadam da ću ovaj puta dobiti barem nešto....Pozdrav od Divljakuše;))))))

Cupanka

Skoro svaki drugi dan brijem noge jer dlačice rastu kao da ih gnojim,muž me stalno zeza da su mi kao kaktus i pita za pelcere...želim da to više prestane ...

• Default avatar -
    cooler

Zašto želim Braun Series 3 šišač? Da moja frizura više nema etiketu "frizura ko i zadnji put"...

• Default avatar -
    gepeto23

Zato što me Majka priroda baš nije obdarila kosom, a za što krivim i gene svog oca, osuđen sam na friz "skoro do gola", jer općepoznato je da nama ćelavcima takav friz (to zapravo nije friz, nego "no friz" ) najbolje stoji. Zato što me sramota otić frizerki da ošiša tih par vlasi zadnjih desetak godina radije se šišam sam, u miru i tišini svog doma. Još uvijek koristim onaj prvi šišač koji sam kupio prije tih deset godina, ali već je stvarno dao svoje (nije to radi "količine" kose koju je ošišo, već stoga što se koristi barem jednom tjedno), a i garancija je istekla. Kako bih i dalje bio lijep, zgodan, njegovan i nadasve ćelav volio bih novi šišač.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani