Napiši komentar i osvoji Braun poklone!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    marali
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 14:00

Već 13 godina šišam svog oca sa starijim modelom Braunovog trimera za kosu i DOSTA MI JE!!!! Svaki put moram doći TOČNO kad on kaže, kad mu se aparat dobrano napuni, i kad je raspoložen za šišanje. A ja mu svaki put kažem: "Dragi tata, pa vrijeme ti je da se sam počneš šišati, nemaš škare, već mašinicu s kojom fino možeš samostalno baratati!"...ovo bi bio idealan poklon mom voljenom ocu koji bi značio i svojevrstan prijelaz šišačke sposobnosti u njegove vlastite ruke! ;)

• Default avatar -
    Ljubs

Trimer-da mi brat zbog par vlasi kose ne ide u frizerski nego da ga mogu i ja šišati bez da mi ga kaže: "al' to nije profesionalni šišač".:D
    Uređaj za piling-možda je to napokon rješenje za crvenilo i suhoću na mojim nogama, a ne da se ljeti sramotim pokazivati svoje nogice :(

• Default avatar -
    tazza88

Trimer- za didu da može šišati svoje unuke, a uređaj za piling- za baku da ostane super baka kao i do sada!;-)

• Default avatar -
    dajanaj

Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator idealan za mene da i ja nesto lijepo napokon dobijem

• Default avatar -
    dajanaj

a trimer je idealan za muza i dicu

• Default avatar -
    Pemale

Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator. Kćer ušla u pubertet, a i ja sa njom. Kao prava majka, ne ostavljam je da se sama bori sa masnom kožom i prištićima, pa sam i ja nabacila suhoparnu kožu. Ali sad smo već pretjerale i ne znamo si pomoći. Spasite nas od mrtvih stanica i prištića, izvucite nas iz puberteta.

• Default avatar -
    lelapetar28

ja bih jako jako željela Braunov šišač za kosu, naš kućni budžet bio bio izdašniji za 2 glave X šišanje svakih 10 dana po 35 kn = 200-tinjak kn mjesečno , tako da bih se onda ja mogla od ušteđenih novaca počastiti Braun Silk epil, a s ostatkom novca počastiti mile muške članove obitelji kojom kuglicom sladoleda ili slično !!!frizuru bi dakako imali gratis! hihih

• Default avatar -
    beredy

Ovih dana me pitaju jesam li to zarastao jer učim ili jer mi je to novi stil. Ne znam ni sam točno, ali u svakom slučaju trimer ne bi loše došao na odmet da se to sve malo sredi :)

• Default avatar -
    magdek

Zašto zaslužujem poklon? Možda zato jer bi mogla pasti oklada o podrezivanju duge kose "stare" otprilike godinu dana. Naime suprug je prisegnuo ošišati se ako mu kupim Braun šišač, mrsko mu je otići u frizerski salon, jer da to vrijeđa njegovu muškost. No, kako trenutačno nisam pri novcu, to se odgađa. Sada mu je kosa kao sušeni rezanci, što je meni jako ružno za vidjeti, pa nam zbog toga pati i ljubavni život! Ovo je šala, iako nije daleka od istine!

• Default avatar -
    Monikak

Doma sama šišam sina,i nemam šišač pa onda uvijek posuđujem ,ovo bi mi idealno došlo.,a tko znam možda opet počnem furati frizuru kak u srednjoj školi,pa i sebe ošišam

• Default avatar -
    kzd2

Ovaj čudesni aparatić Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator ne zaslužujem ja, nego moja mama.Njezin život je ispunjen raznim obvezama- brigom o nama, kućom i ostalim stvarima pa često nema vremena za samu sebe. Želim ovo osvojiti za nju da je razveselim i da na taj način učinim nešto za nju, kad veće ona s toliko ljubavi čini puno za mene.

• Default avatar -
    cviljo

Majka sam 3.djece uz to što radim još idem i na faks koji eto nadam se završam ove godine ,pa tako nemam baš puno vremena za sebe.Klinci su još mali pa svoje povremeno slobodno vrijeme provodim s njima i nekako nemam baš običaj hodati po salonima i ako bi ponekad voljela odvojiti vrijeme za uljepšavanje pa bi mi taj čudesni aparatić baš dobro došao.

• Default avatar -
    ivanaiva

Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator bi me spasio i to doslovno....imam par stotina milijuna viška dlačica po tijelu, ali to nije sve.... na nogama mi nakon bilo koje depilacije užasno urastaju dlačice, pa to izgleda stvarno grozno....crne točkice, crveni prištići ili čak zagnojeni mali čirevi....i mislim da bi mi ovaj zgodni aparatić baš uljepšao i olakšao život....

• Default avatar -
    andromaha

Nažalost od malena imam tzv pureću kožu na rukama i nogama koju moram redovno pilingirati, međutim pošto je većina pilinga agresivna za više napravim štete nego koristi. Zato bih voljela probati Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator jer vjerujem da nije agresivan za kožu i da bi mi mogao pomoći da napokon imam glatku kožu.

• Default avatar -
    suzyyy

Ovi uredaji bi me spasili.Inace dragi se voli sisati skroz na celavo i svakih tjedan dana negine mu da ide frizerki.Vec je lud cim se sijeti kako je vrijeme da se osisa.Pokusala sam ga odgovoriti da pusti kosu al tad jednostavno to nije to.Vec smo mnogo puta rekli kako cemo tu malu spravicu kupiti da si on olaksa zivot,a usput i moj tata.No nikako i nikako da to napravimo.Otisli smo skupa na stan,sada vidimo sto to znaci zivjeti kada roditelji neplacaju racune i jednostavno uz sve sto moramo poplacati brijac nam svaki put se nade na listi za iduci mjesec i tako se stalno vrtimo u krug.Dok se on bori s kosom ja se borim s gustocom dlacica i sitnih pristica nakon brijanja,tako da me ljeti sve sram nositi kratke hlacice i kupaci kostim;(..Molim vas spasite meeee i uljepsajte ovu 2014.g...

• Default avatar -
    marina289

Ovaj šišač bio bi jako dobar poklon mom mužu koji već tjednima, naravno neuspješno, rastavlja i sastavlja svoj stari aparat u nadi da će ga popraviti...

• Default avatar -
    ivys

iz vrlo jednostavnog razloga da se ne pretvorim u ovcu,iako sam ovan po horoskopu

• Default avatar -
    amamamia

uh, kakvi divni pokloni.. ovo bi bio divan poklon za mene, taman ono što mi treba.. dugo si nisam ništa kupila, nekako je uvijek manjak novca za ovakve stvari, nažalost.. ali voljela bih ga osvojiti, da me razveseli i da i ja napokon dobijem zakašnjeli božićni poklon :D

• Default avatar -
    mishica_007

Kaže meni muž:
    "Mila moja,
    rutava ti noga tvoja.
    Po kući ne dirigiraj
    već to epiliraj.
    Šumu sasjeci
    pitu ispeci,
    tamburu podmaži,
    ...
    ja u nešto udarati moram!"

I šta ću sada jadna ja?
    ...Epilator nemam.

• Default avatar -
    Tia0101

Moj stari Braun epilator je ravnih 13 godina star,
    a bio je jako koristan, poklonila sam ga sebi na dar.
    Kad se samo sjetim koliko sam ga htjela jako,
    skupiti novac za njega u to vrijeme nije mi bilo lako.
    Ni jedne za njega potrošene kune požalila nisam,
    on mi je postao kao neki prijatelj prisan.
    Kad god sam negdje otputovala, sa sobom sam ga nosila,
    prijateljicama sam ga nahvalila i njime se ponosila.
    Neću ga bacit, puno sam zahvalna njemu,
    sačuvat ću ga kao sebi dragu uspomenu.
    Ali vrijeme je za novi epilator, onaj koji čuda radi
    da nastavi gdje je "stari" stao i da mu još dugo posao ne dosadi.
    Čitala sam o njemu puno i, doista, obećava,
    moju želju za njime sve više i više povećava.
    Nadam se da će jednog dana biti u vlasništvu mome,
    iskreno se nadam tome.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani