zbog toga što bih sestri kao budućoj frizerki poklonila trimer, a uređaj za piling bih poklonila sebi kao nagradu za završetak fakulteta :)
uhh uhh draga moja ZdravaKrava, iako sam gospođa u pristojnim godinama i iskustva mi ne nedostaje pošto sam doista isprobala sve i svašta, ali još uvijk nisam pronašla peeling koji bi mojoj koži pomogao da izgleda svježije, da se riješim uraslih dlačica i da učinak bude vidljiv, a ja sretna i zadovoljna pošto je to minimum zahtjeva koji po moojem skromnom sudu trebaju biti ispunjeni. Zbog toga bih vrlo rado voljela na dvoboj izazvati ovaj Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator pošto djeluje obečavajuće, jesi li raspoložena nagraditi upravo mene? :) Srdačno te pozdravljam.. do skorog čitanja :)))
Zašto poklon želim ja pitanje je jasno, a odgovor upravo smišljam glasno. Da kožu iznenadim svoju suhu, da zujanjem aparata istjeram muhu :) Da napokon malo u kupaoni uživam i ja, da u suknjici zablistam sva. Da po gradu hvalim Braun na sva usta, da na mojim nogama ne raste šuma gusta :) Da pilin nogama svojim pravim i napokon više muža ne gnjavim :)
Ja bih željela ovaj uređaj za piling,ali ne za sebe.Poklonila bih ga seki koja ove godine ima 18godina ijako se voli dočaravati.Tata i mama nekada jednostavno polude dok naša Ana ne izađe iz kupatila,ali i brzo se vrati nazad,jer kao još nešto je zaboravila....jako je dobra djevojčica,živi na selu,svaki dan u školu putuje 30km,dobra je učenica i mislim da je i zaslužila.
Srdačan pozdrav od mene i seke
Braun Exfoliator je ono što bih ja htjela,
jer bi mi koža bila meka i bijela.
Ne bih više tražila piling,
i to bi bio baš dobar feeling.
Nakon samo jednog tretmana tijela,
svi bi rekli: baš si lijepa!
Bjeli dan depilacije kad osvane
Ravno mi mrak na oči padne
Ako niste znali cijeli dan mi za to treba
U bolovima i vriskovima, depilacija je bolna i tu mi pomoći nema
Nakon depilacije mučne i teške
S ponosom pokazujem svoje noge bez greške
Kad,odjednom gle čuda
Iskočila mi urasla dlaka luda
Nakon silne muke i nevolje sad opet je došla i ona.
Sad moja koža izgleda iziritirana kao da je koža od slona
Piling joj po hitno treba da bude lijepa,njegovana i glatka.
Ali sad postoji sad jedna briga koja i nije tako slatka.
Želim jedan aparat jako jako,
Evo,on je jedini s kojim bi moj problem nestao glatko
Lijep,je,učinkovit i dobar,ali ja ga nemam a jako ga volim
Ispunite mi želju od srca vas molim.
Moju želju ćete otkriti ako pročitate ove pjesme velika slova :-D
Želim Braun Series trimer za kosu
jer ne želim da mi duge vlasi padaju po nosu.
Ako se pokaže dobar na djelu -
Cijeli svijet će vidjeti moju "ćelu".
No ako se odlučim za nešto duže,
Regulatori dužine tomu služe.
Ako ne odgovara kosi, ne treba gubiti nadu,
Jer ovaj uređaj je dobar i za bradu!
Ovakav proizvod će svakom muškarcu dobro doći,
No da li baš u moje ruke - to je u vašoj moći ;)
Željela bi Sonic Exfoliator, super moćni piling za moju cejlokupnu kožu, nege, urasle dlačice, super moćni piling bi riješio problem, leđa, sitni prištići, lice tu i tamo problematično, dekolte, povremeno se ospe prištićima, koža mi je dosta debela, tako da bi me ovaj super moćni piling proljepšao, i riješio problema.
Sve bih radi moje cure,
odrekao se i ove frizure.
Ošišao se kako god želi,
da je vidim kako se veseli.
Da joj stavim osmijeh na lice,
radi te male sitnice.
Nek se hvali kakvog dečka ima,
moja frizura da svidi se svima.
Idealna je to stvar,
a kad bih je dobio na dar,
Zahvalan bih bio jako,
znam odlučit Vam nije lako.
Nadam se ćete mi ostvarit san,
Braun šišač da će mi stići u stan. :)
Braun trimer bi me spasio al za dragog nisam baš sigurna.S trimerom bih se ja poigrala na njegovoj glavi!REZULTAT:Konačno bi imao nešto nalik frizuri (kako sam samouvjerena!) a i prestao bi ići kod jedne te iste frizerke kojoj se očigledno tresu ruke kad njega šiša.
Želim da ovaj trimer dođe u moje ruke,
i da me riješite te uvijek teške muke,
kako se brzo rijesiti mepozeljnih dlaka za van,
s kojim si uljepšati tmuran dan.
Volim izgled koji je nježni i laki,
i da mi bez dlaka bude dan svaki,
za ovakvim aparatom svaka žena žudi,
da i najtvrđi kamen od muškarca za njom poludi.
Želim da se i za mnom okreću svi,
i zato te molim, omogući mi to Ti.
B olje od ovoga ništa nema,
R ima u mojoj glavi se sprema.
A sve to zbog šišača Braun,
U ljepšati će mi muža kao da je paun.
N ajednom mi je to palo na um.
S redit ću ja njegovu frizuru,
E h bit će kao fashion guru.
R adi brzo ova moja mašta,
I mam već u glavi svašta.
E h malo da mu kosu skratim,
S redim i u mlade dane ga vratim.
Š epurit će se ponosan po gradu,
I žene će poželjeti da ga ukradu,
Š išnuti ću mu malo i dugu bradu.
A h već me veseli nagrada ova,
Č ujte koja - pročitajte prva slova!
Voljela bi osvojiti novi trimer za supruga. Imamo ga, ali već je dosta star i istupio se. Ovo bi bio idealan poklon za njega. Igram na kartu iskrenosti jer nagrada je zbilja vrijedna i svatko bi je rado osvojio....
Oduvijek sam izmišljala svakojake recepte za piling. Pola sata pripreme, pa trljanje i još pola sata čiščenja kade od ulja, soli i svakojakih sastojaka. Braun Sonic Exfoliator bi to riješio u par minuta, a da i ne govorim koliko bi bio djelotvorniji i koža sjajnija. Ja bi...
Zašto bih željela jedan od tih prekrasnih poklona? Naime ja nemam talenta za sklapanje pjesmica i rima kao druge pa ću Vam ja lijepo i iskreno napisati moju priču.Imam 42 godine te kćerku koja u 3.mj. puni 17. godina.Ja sam iz velike obitelji i uz trojicu braće imam i tri sestre.Oduvijek sam bila ljubomorna na njih.A znate li zašto? Zato što sam ja jedina od nas četiri povukla te gene suhe,osjetljive i izritirane kože.To me dovodi do ludila.Svaki put poslije brijanja ja imam probleme,koža mi je suha i izritirana,pokušavala sam razne pilinge no NITI JEDAN NIJE POMOGAO točnije vidi se mala razlika na jedan dan no idući opet sve iznova.Ja sam već navikla na te urasle dlačice,bolove,crvenilo,suhu kožu no moja kćerka nije.Zbog nje bih željela osvojiti ovaj Braun Silk epil SkinSpa Sonic Exfoliator jer ona nakon svakog brijanja i depiliranja meni dolazi te govori 'Ovo ti nikad neću oprostiti.' Ona je mlada,tek je krenula sa životom,čekaju ju mnogi usponi i padovi,a ona gubi svoje živce sa uraslim dlačicama i crvenilom kao i sitnim prištićima.Također pokušavale smo i na njoj razne pilinge no nisu bili od pomoći,vodili smo je dermatologu,on joj je pripisao kremu koja je jedno vrijeme djelovala,ali su se opet problemi vratili.Sve što želim svojoj kćerki to je lijep,zdrav i sretan život no to joj nažalost u potpunosti ne mogu priuštiti jer svaki put kad dođe vrijeme za brijanje te tri stvari budu baš suprotne.Također ona zbog toga ima komplekse te nikad ne nosi vani kratke majice,haljinice kao što rade i druge djevojke njenih godina.Zato bih uistinu željela ovo dobiti jer uistinu polažem sve svoje nade da bi ovo možda moglo pomoći mojoj kćerki da živi kao i djevojke njenih godina no to ćemo moći saznati samo ako to osvojim.
imam jedan Silk epil, vjerovali ili ne star 16 godina, i neki dan se pokvario :(. mužu sam kupila Braun šišač, sad je vrijeme za novi Silk epil, ali je zafalilo novca. e sad je muž gladak, a ja nisam. nije fer. pomagajte! :)
Ja bih bila presretna kad ne bi trebala ništa od ovoga, ali na žalost priroda se poigrala samnom i dok ne dobijem na LOTTU i odem na trajnu depilaciju bila bih presretna sa Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliatorom. Jako ga želim i već dugo maštam o njemu, ali uvijek je nešto prijeće za kupiti i nikad nisam baš ja na redu. Ma vjerujem i znam, doći će jednom i mojih 5 minuta, a tada neću sate provoditi u kupaonici brijući svoje noge, pazuhe, pa čak i lice i neće me biti sram otići na bazene i bit ću ono što jedino želim, a to je sretna.
Dlanovi, tabani i jezik...jedini dijelovi moga tijela gdje ne rastu te dosadne dlake :( Tako da mi treba učinkovit aparat za obračun s tom napasti, a Braun to svakako jest.
A piling...kao i svaka žena želim imati lijepu i zdravu kožu....kad maknemo dlake.
kao i uvijek mamite me svojim nagradama,no iskreno mislim da vam je već vrijeme da izazovete osmijeh na mom licu (sve što trebate je objaviti moje ime na listi dobitnika haha)
ovog puta koliko god želim uređaj za peling odlučila bi se za trimer za kosu da ga poklonim mužu za godišnjicu ,a i meni biste olakšalili uvelike jer je stari šišač poprilično tup
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji