Napiši komentar i osvoji Braun poklone!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Ivan725
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 14:00

Djevojka mi je po struci frizerka. U Njemačkoj već 20ak dana bezuspješno traži posao. Za mjesec dana ja dolazim isto ali ona to nezna. Uz ugodno iznenađenje i poklon nebi bio na odmet :)
    Hvala

• Default avatar -
    laurie

Želim kožu glatku poput meda, a za to se može pobrinuti jedino nova Braunova beba! :) (za Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator)

• Default avatar -
    bubamariska

..hmmm,ovako..šišač bi bio pun pogodak :) moj muž se šiša na "kocku"..eeeeh ta zahtjevna frizura..u okolici dvije frizerke znaju i žele tako šišati..ja bih bila treća koja bih barem pokušala ;)ipak je to moj muž..kakvog ga spremim i uredim,takav i izađe na svjetlo dana ;) ..a uređaj za piling bi bio savršen dar za moju izmučenu,oštećenu i zaboravljenu kožu :(

• Default avatar -
    ljubicaa22

Aparat za šišanje bih bio idealan za mog dečka on koristi takve aparate,a premda nam uskoro dolazi Valentinovo ovo bi bio idealan poklon koji bi ja njemu poklonila kada bih osvojila,iako je on trenutno daleko od mene i nisam ga dugo vidjela,sacuvala bih da mu poklonim jer poklon je vise nego idealan i znam da bi ga usrečio. :) A brijač za mene svakako jer imam osvjetljivu kozu i moram strogo pazit sta koristim za depilaciju da nebih imala problem kojih inace imam. Ovo divno čudo koje nemam i nemogu si kupit poklonite meni,bila bih Vam jako zahvala. Pratim Vas i uzivam sa Vama,puno savjeta od Vas mi je pomoglo,najbolji ste. Pozdrav iz Slavonije od Ljubice Vaše vjerne fanovke. :) :*

• Default avatar -
    bojanab79

Braun Silk epil SkinSpa Sonic Exfoliator - uređajem za piling... ŽELIM GA..... i ako ne osvojim nagradu bit ću JAKO tužna...

• Default avatar -
    princeza985

Želim ga jer se nikad nisam brijala sa brijaćim aparatom i mislim da mi je vrijeme da počnem

Jope13

Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator je idealan za mene jer imam jako suhu i zahtjevnu kožu, sva mlijeka i losioni ovoga svijeta mi ne pomažu, a u pilinge sam se davno razočarala... Pa dajte da osjetim ovo čudo od Brauna!

• Default avatar -
    NickyKiss

Moja obitelj je poznata po problemima s kožom...Braun SkinSpa Sonic Exfoliator bi pomogao meni i svim članicama moje obitelji...mojoj je frendici uskoro usto rođendan pa bi mogla

• Default avatar -
    NickyKiss

ga i njoj dati..očekujem pozitivan odgovor...♥

• Default avatar -
    DijanaLabus

Nezaposlena,depresivna,beživotna, dobro bi mi došao taj aparatić makar da skine mrtvu kožu s mene.

• Default avatar -
    Manja72

Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator je super kao i brojni drugi proizvodi tvrtke Braun.
    A zašto meni?
    Zato što imam 15. godina star Silk épil SuperSoft Plus Braun uređaj koji je na izmaku snage...i nakon svih tih godina definitivno je zaslužio ovu neodoljivu SKINSPA zamjenu.
    :)

• Default avatar -
    schnappi

Dolazi Valentinovo, taj stresan dan,
    jer ne znam što ću, ljubavi da dam.
    Moj muškarac sanja o kosi,
    al´zbog ćelave glave, samo bradu nosi.

U ogledalu glava odbljesak daje,
    ćelava sasvim, nalik na jaje.
    Crni zalisci uz uha su stali,
    eh da ih nema, ne bi ni smetali.

I sad moj junak muku muči,
    razmišlja, razmišlja, al ipak odluči.
    Ćela il' kapa, kapa il' ćela,
    i na kraju ode kosa cijela.

Ćela se sjaji, zaliska nema,
    jer svaki dan opet ista dilema.
    Aparat je njegov prijatelj najbolji,
    svaki dan radi, da je bar bolji.

Tad' bi kosa rasla sporije i manje,
    Al' pronaći taj aparat, eh to su sanje.
    I zato te kravice draga molim,
    pomozi da pokažem kolko ga volim.

• Default avatar -
    crnaaaaa

zato sto nikada nista nisam osvojila...prilika da se uvjerim u kvalitetu proizvoda...morala sam napraviti novi korisnicki racun zbog ovog jer sam od starog zaboravila lozinku...zensko sam...zelim to...da dokazem bratu da i ja nesto mogu osvojit...i da nastavim i dalje sudjelovati u nagradnim igrama... :)

• Default avatar -
    manna

Braun Silk epil SkinSpa Sonic Exfoliator zato sto koristim sve od Brauna ali kakvo je vrijeme doslo nista novo si ne mogu priustiti - recesija, i k tome bas ova stvar bi mi dobro dosla jer sam mlada a vec imam problema s kozom... :(

• Default avatar -
    milabrncic

Prvo želim reći da koristim od Brauna peglu za kosu i da sam jako zadovoljna. Nagrade bi voljela osvojiti jer bi s njima iznenadila svoje roditelje. Moja mama ima jako osjetljivu kožu, posebno nakon brijanja, pa mislim da bi joj uređaj za piling bio koristan. A trimer za kosu bi poklonila tati. Oboje imaju rođendan u veljači i mislim da bi ih ti pokloni razveselili. :)

• Default avatar -
    Toda99

Braun šišač jer imam dugu kosu
    a trebalo bi riješit i dlake u nosu
    da budem lijep ljepši nego sad
    sa super zuzom da izađem u grad
    šišač s čak 8 postavki duljina
    dovoljno da sama procuri ti slina
    bežičan da i na vodu otporan
    nadam se da nisam posto naporan
    a što reći oBraun skin spa
    mrtve stanica ko od šale uklanja
    Više od 3000 vibracija u minuti
    osmijeh nabaci svakom tko se ljuti
    četkice iznimno visoke gustoće
    stimuliraju svakog tko stimulaciju hoće :P
    moj vodič kroz vitalnost sad je zdrava krava
    pozdrav svima i na nagradama HVALA! :)

madjuka

SkinSpa uređaj sve što svaka žena može poželjeti ,ljepa ,njegovana ,sretna -MI TO ZASLUŽUJEMO!

• Default avatar -
    Pranic

Braun silk epil - uređaj za pling,
    meni hitno treba za taj glatki filing.
    Stopala i pete grozno su mi grubi,
    zbog njih mi suprug stalno trubi.
    Stalno struganje i razni preparati,
    meni se to više ništa ne isplati.
    Zato taj čudotvoran aparat meni dajte,
    i mir u moju spavaću sobu vratili ste znajte !

• Default avatar -
    bucocar

Draga Zdrava Kravo
    gdje si se sakrila?
    U mome skromnom domu
    odavna,ti nisi bila.

Čitam te Te i pratim
    ali Ti nikako da mi svratiš.
    Da me malo razveseliš
    i nagradu koju dodjeliš.

Znam...Ženu sam naljutio i
    spalio vrijednu Gloria kolekciju.
    Ali,to sam samo da ju naučim lekciju.
    "Ne trošiti novce,na tračeve razne
    več se s mužem više druži i njega mazi i pazi !!

Glupost moja ovdje vlada,zauzela svoje mjesto,
    otkad tebe Kravice nema,nju srećem često.

Znam,znam da glupost ne postoji to samo ja i moja sujeta
    ,ali daj se već jednom udostoji i u goste svrati.
    Posjeti moj dom, ja te čekam,
    neka Braun Series 3 šišač dođe k meni
    jel je On moja meta.
    Da me šiša i frizure pravi
    i novce za zdrave stvari u đepu ostavi.

Ajde Zdrava Kravice,budi frend pravi,
    uljepšaj mi godinu ovu i želju mi ostvari!!!

• Default avatar -
    renky

Mi pleme Čupavalupa. Mi iz centralna Afrika. Hrvatski naučiti preko naš rođak. Dok ne love ili ne jedemo, u naše pleme svi dlake čupati i pete strugati.Braun Silk epil SkinSpa Sonic Exfoliator - uređajem za piling On nama odličan iz Hrvatske i svijeta puno,puno treba. Kako mi prijaviti svoja reprezentacija na slijedeće prvenstvo u nogomet, nama jako puno važni Braun Silk epil SkinSpa Sonic Exfoliator jel se morati pripremiti za trčanja i naša noga biti savršeno glatka i spremna za sport,biti prva. Voljeli bi i koji puta nazvati svoj rođak ili vaša redakcija za pohvaliti, ali nemamo telefon zato pišemo i želimo nešto bez struja jel nemati niti to.. Veliki pozdrav Zdrava Krava ! Poglavica Kolokolokuma renky sa svoje pleme.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani