Fitness 20. srpnja 2016.

Vikendom na Medvednicu - aktivnost za cijelu obitelj i kućne ljubimce

Foto: Promo
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sedamnaesto planinarenje projekta "Vikendom na Medvednicu" održat će se 24.7.2016. u 9:00h sa okupljanjem u Gornjem Stenjevcu (okretište Dubrava).

Izlet organiziraju DŠR Aktivan život, grad Zagreb i Zaklada Hrvatska kuća srca, a podržava ga portal Zdravakrava.hr.

Prije starta se treba dobro zagrijati

 

Hodati (planinariti) ćemo od Gornjeg Stenjevca do PD Glavica, a obići ćemo i Špilju Veternicu koja se nalazi u neposrednoj blizi planinarskog doma. Klikni. Izlet će voditi kineziolog koji će nas prije starta dobro zagrijati, a po povratku i istegnuti. Do Gornjeg Stenjevca ćeš najlakše doći linijom 124 sa terminala Črnomerec, a mjesto okupljanja ćeš pronaći na ovom linku.

Sudjelovanje je besplatno za sve


Sudjelovanje je otvoreno i besplatno za SVE! Priključi nam se i pozovi prijatelje, članove obitelji, a dobrodošli su i kućni ljubimci. Cilj projekta "VIKENDOM NA MEDVEDNICU" je osvještavanje građana grada Zagreba o Medvednici koja nam se nalazi "pod nosom" i koja predstavlja idealan poligon za sportsko-rekreativne aktivnosti, a koju građani jako malo koriste.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.