Fitness Kako izgubiti 10 kilograma do ljeta? 15. srpnja 2019.

Trening koji mijenja tijelo za samo 10 tjedana!

Fitness_5
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Trener, profesor kineziologije i kreator fitness programa Born2Flow Tomislav Dolušić otkrio nam je kako smršavjeti i postići formu u samo 10 tjedana.

U njegovom fitness izazovu sudjelovalo je naših osam čitatelja, a trener je otkrio da rezultati ne izostaju. "Svaki kandidat postigao je vrhunske rezultate na svom području, svatko je imao individualne ciljeve, netko je smršavio, netko je dobio na snazi, a svi su dobili na mobilnost", osvrnuo se Tomislav Dolušić na uspjehe naših kandidata kroz 10 tjedana.

Born2Flow se temelji na vježbama s vlastitim tijelom kojima je cilj poboljšati mobilnost tijela, a traje samo 20-ak minuta.

U određivanju ciljeva i postizanju zavidne forme često postoje razne prepreke koje sprječavaju napredak, a trener je istaknuo važnost prehrane i treninga kako bi se ti ciljevi ostvarili. "Prehrana je vrlo bitna, volimo reći da je trening kralj, a prehrana kraljica pa kad to dvoje spojimo, dobijemo kraljevstvo", rekao je Dolušić, dodajući: "Kvalitetan trening i kvalitetna prehrana su dobitna kombinacija."

Trener se protivi klasičnim dijetama, a zagovora mediteranski tip prehrane. "Smatram da je važno konzumirati naše lokalno voće i povrće, ali s voćem treba paziti i jesti ga preko dana, a izbjegavati za večeru jer sadrži dosta šećera."

Isto tako, kreator ovog fitness programa istaknuo je da nije za odricanja u prehrani niti za forsiranje previše treninga: "Važna je ravnoteža i stoga je važno pronaći trening prema vlastitim afinitetima."

Cijeli Facebook live možeš pogledati: 

Stručni tim Born2Flow izazova: 

Možda te zanima... Trening u kojem ne koristiš niti jednu spravu, a cijelo tijelo ti radi Fitness

Želiš doživotni Born2Flow program?

Sve što trebaš je otići na web Born2Flow te odabrati opciju Free14Days trial za SPRINGFLOW treninge po kojem vježbaju i naši kandidati. Na web stranici Born2Flow naći ćeš različite vrste programa Flow za online treniranje. Vježbe se stalno nadopunjuju novim programima koji će te dovesti do top forme. Želiš li doživotni program Born2Flow za sebe? Super, dajemo ti 20% popusta. Na web stranici BORN2FLOW upiši promo kôd missZdrava koji će aktivirati popust 20%.
Možda te zanima... Tri vježbe koje provjereno vraćaju tijelo u kondiciju Fitness

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.