Fitness 24. svibnja 2019.

Pretrčimo planet na 12. izdanju Kros utrke Volim trčanje!

Foto: Goran Marinov
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Na zagrebačkom Savskom nasipu, u nedjelju 9. lipnja s početkom u 9 sati za odrasle i 10 sati za dječje utrke, održat će se 12. Kros utrka Volim trčanje uz više od 1000 trkača i 40.075,16 km dug cilj.

Kros utrka Volim trčanje poznata je obiteljska utrka na kojoj se ljubav prema trčanju prenosi na sve generacije jer ovaj sport ne poznaje spol, dob ili fizičku spremu i baš svatko može odabrati za sebe idealnu stazu:

  • Dječje utrke - 50, 200, 500 i 800 metara
  • Utrke odrasli - 2, 5, 11 i 15 kilometara
  • Novost! Utrka nordijskog hodanja dužine 5 km - Prijave za utrke su otvorene na www.volim.trcanje.hr, a startnina za odrasle iznosi 80 kuna. Sudjelovanje na dječjim utrkama je 10 kuna.

 | Author: PR Foto: PR

Utrku će pratiti prigodni Expo, a tu su i igraonica za djecu PETICA – igrom do zdravlja te pult za izradu navijačkih transparenata. Osigurano je elektroničko mjerenje vremena, LivePoint postaja za očitanje rezultata, video snimka ulaska u cilj i certifikat s rezultatom. Oni koji ne posjeduju štapove za nordijsko hodanje moći će ih posuditi za utrku dok ih u cilju čekaju originalna medalja, bogata okrepa i nagrade za najbolje.

 | Author: Goran Marinov Foto: Goran Marinov

U posljednjih 11 godina utrke gotovo 10.000 trkača na Savskom nasipu prošlo je malo manje od 40.000 kilometara, što je jednako dužini Zemljinog ekvatora. Stoga pozivamo sve trkače da dođu na 12. izdanje Kros utrke Volim trčanje i pomognu pomaknuti tu magičnu brojku i službeno pretrčati dužinu oko Zemlje! U tome će pomoći i poznate osobe poput Nevene Rendeli, profesionalnog triatlonca Dejana Patrčevića i drugih.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.