Fitness 07. svibnja 2013.

Plesni izazovi na SKOKich konvenciji

Skokusopr
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Voliš li vježbati ili plesati? Pozdravi početak proljeća i dolazak sunčanih dana na SKOKich spring dance, BodyMind i group functional fitness konvenciji. Educiraj se uz predavanja stručnjaka iz područja fitnessa, aerobika i plesa, natječi se u fitness izazovu i osvoji nagrade

Fitness stručnjaci

Orlando Fitness Grupa kao jedan od najvećih ambasadora fitnessa i zdravlja u regiji plesom, pilatesom, funkcionalnim i bodymind treningom pozdravlja početak proljeća i dolazak sunčanih dana organizacijom malog SKOKFit-a pod nazivom SKOKich spring dance, BodyMind i group functional fitness convention. Konvencija je namijenjena hrvatskim i regionalnim vježbačima, rekreativcima i instruktorima grupnih fitness programa, osobnim trenerima i onima koji to žele postati, fitness entuzijastima i zaljubljenicima u zdravi način života.

SKOKich plesna konvencija održat će se 11. i 12. svibnja u Centru Kaptol. U subotu, 11.05. prvog dana konvencije na programu će biti funkcionalni trening, Pilates i BodyMind kroz koje će najbolji regionalni instruktori predstaviti nove ideje i programe. Instruktori koji će izlagati na konvenciji su Amika Tomčić, jedna od prvih trenerica koja je u Hrvatskoj uvela Pilates kao oblik grupnog fitness programa, Irena Slovaček idejni začetnik i organizator ''Be different'' fitness konvencije, Mirna Čužić multifunkcionalni instruktor Orlando Fitness Grupe, Orlando Lopac idejni začetnik i organizator SKOKFit projekta i Mirela Anić internacionalno certificirani trener i edukator Pilates metode.

Plesni izazovi

U nedjelju, 12.05. plesne izazove, koreografije i nove ideje predstavit će instruktori grupnog fitnessa, aerobika i plesa. Na konvenciji će svoja iskustva prezentirati Anastasia Alexandirdi jedna od najtraženijih ''dance fitness'' instruktora, Ana Matejak instruktorica grupnog fitnessa, Ivona Forenbaher osnivačica udruge ''PAF'' u sklopu koje održava plesne radionice i Orlando Lopac utemeljitelj Do You Dare 2 Dance plesnog fitness programa.

Na Malom trgu u Centru Kaptol za posjetitelje će biti organiziran i poseban natjecateljski, zabavni i prezentacijski program:

  • OrlandoFit Reebok Fitness Challenge: treniraj/takmiči se/testiraj svoj fitness/uživaj i zabavi se na suncu. Program će se sastojati od 3 fitness izazova, otvorenih kvalifikacija, polufinala i finala. Fitness izazovi će biti oblikovani u formi treninga na vrijeme ili što većeg broja završenih ponavljanja, ali prilagođeni svima bez obzira na njihovu fitness spremu. Zadaci će biti tajni i objavit će se prije samog natjecanja. Nitko neće znati kakav trening ga čeka. Svi sudionici će imati priliku testirati svoj fitness, natjecati se, zabaviti i osvojiti brojne nagrade.
  • Les mills body attack show: predavanje na temu u kojem smjeru ide suvremeni grupni fitness trening i zašto je važno da tvoj instruktor bude ne samo stručnjak u fitnessu već i kvalitetan animator i motivator.
  • DJ Live battle performance: na vanjskom platou Centra Kaptol imat ćeš prilike uživati u višesatnom performancu hrvatskih DJ-ica i njihovoj međusobnoj borbi za postizanjem što boljeg sounda, mixa i ritma.

Zdrava Krava te kao medijski pokrovitelj poziva na SKOKich spring dance, BodyMind i group functional fitness convention, manifestaciju ispunjenu zdravljem, edukacijom, nagrađivanjem, otkrivanjem, uživanjem i natjecanjem.

Više informacija na: www.orlandofit.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.