Fitness Vježbe za mršavljenje 05. ožujka 2018.

Video: Plesačke tajne za topljenje kilograma

Foto: Facebook @Danielle Peazer
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dosta ti je čučnjeva, sklekova, planka, skipa i svega što ti konstantno ponavljaš u svojoj rutini vježbanja? Prije nego odustaneš ili posustaneš u svom vježbanju, razbij rutinu uz malo zabavnih plesnih pokreta koji će ti otopiti masne naslage uz plesačicu i model Danielle Peazer.

Danielle Peazer, profesionalna britanska plesačica koja je plesala rame uz rame s Katy Perry, Leonom Lewis, Jessie J, One Directionom (s čijim je članom, Liamom Payneom donedavno i hodala) i brojnim drugim ti donosi sasvim drugačiju rutinu vježbanja u kojoj otkriva sve što je naučila baveći se svojom profesijom (uz to i savršeno tijelo u koje ne možemo prestati buljiti).

Opusti kukove, pripremi svoju najdražu playlistu i zapleši poput profesionalne plesačice!

Možda te zanima... Koktel vježbi za cijelo tijelo ispod 15 minuta prema recepturi "Ljutog trenera" Fitness Možda te zanima... Kućni trening za utegnuto tijelo poput balerine Fitness

Želiš li probati još rutina za mršavljenje uz ples, pogledaj i što ti glazbenica i trenerica Keaira LaShae donosi.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      dletere

      Tablete za mršavljenje - https://bit.ly/2Fh1NJR Vjeruj mi, djeluje. Imam 32 godine, probala sam svega i to je jedini suplement u mojem životu, koji sam isprobala i koji stvarno iskopao kilograme i drži me iz daleka.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.