Fitness 15. siječnja 2019.

LIVE: Mentalnim treningom do ostvarivanja želja i životnih ciljeva

Uspjeh
Foto: Guliver/Shutterstock Uspješni ljudi su naučili da nitko, doista nitko nije savršen, tako da apsolutno nema smisla uspoređivati svoj izgled, životopis ili obiteljsko porijeklo s bilo kim drugim.
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U emisiji uživo koja će se 15. siječnja u 15 sati emitirati na Facebooku missZDRAVE gostovat će Igor Čerenšek, psiholog i mentalni trener. S Igorom ćemo popričati o motivaciji, o kršenju novogodišnjih odluka, o radu sa uspješnim sportašima i važnim životnim spoznajama. Live vodi urednica portala Martina Medverec.

Igor je oduvijek bio sportaš koji daje svoj maksimum na svakom treningu. Kasnije je isti pristup prenio na svoj posao koji danas naziva pozivom i živi ga jednako strastveno kao i sport. Možda je upravo ta strast prema sportu razlog zašto je još davne 2006. godine počeo stvarati koncept Mentalnog Treninga za vrijeme svog studija psihologije u SAD-u u Minnesoti.

Tada je predstavljao plivački tim fakulteta s kojim je osvojio nekoliko velikih titula u SAD-u, ali istovremeno je godinama nastupao za Hrvatsku reprezentaciju na brojnim europskim i svjetskim prvenstvima te Olimpijskim igrama u Ateni 2004. godine.

 | Author: Foto: INA Foto: Foto: INA

 

Po završetku studija, Igor je nastavio svoju edukaciju u području psihoterapije i stress managementa, pisao kolumne za razne portale, znanstvene radove, članke te predavao na brojnim stručnim skupovima, edukacijama, seminarima i kongresima.

Igor je imao mnogo interesa pa je čak nekoliko godina radio i kao plivački trener u HAPK Mladost. Kako su godine prolazile, Igor je radio s brojnim profesionalnim sportašima, klubovima i reprezentacijama, međutim nije se limitirao samo na sport već je od 2010. godine započeo svoj rad s ljudima iz opće populacije, iz svijeta managementa te s brojnim hrvatskim i svjetskim korporacijama.

Danas Igor nastavlja istim putem, piše kolumne na svom portalu, drži edukacije i predavanja, a većinu svoje energije umjerava na rad sa svima onima koji teže višem, boljem, izvrsnom…naravno ako spremni raditi sve što je potrebno da bi u tome uspjeli.

Na sva naša pitanja u utorak 15. siječnja u 15 h odgovarat će Igor Čerenšek. Prati nas u emisiji uživo na Facebook stranici missZDRAVA. Live vodi urednica portala Martina Medverec.
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      sofia11

      Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo kontaktirajte njezin VIA EMAIL: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.