Fitness Kako izgubiti 10 kilograma do ljeta? 05. srpnja 2019.

Kako hipnoterapija pomaže u ostvarenju fitness ciljeva?

Foto: Born2Flow
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Centar zdravlja Plasma Saal u radu sa svojim klijentima primjenjuje holistički pristup, s obzirom da je opće poznato da tijelo i duša čine jedinstvenu cjelinu. Na ovaj način smo pristupili i kandidatima Born2Flow Proljetnog izazova kroz dva posebna programa.

Na početku našeg zajedničkog rada svaki kandidat je u Centru zdravlja Plasma Saal prošao pregled putem biorezonantne i kvantne dijagnostike, tijekom kojeg se mogao bliže upoznati s općim stanjem svoga organizma na fizičkoj i energetskoj razini. Na osnovu dobivenih rezultata, naturopati Aaron Hrvoje Pranjić i Ana Prelog dali su kandidatima specifične upute za unaprjeđenje svoga zdravlja, posebice prehrane te preporuke na koje aspekte svoga zdravlja trebaju obratiti osobitu pažnju. Nakon toga kandidati su imali priliku da osobno iskuse regenerativni tretman elektromagnetskim, skalarnim, svjetlosnim i zvučnim valovima.

Drugi dio programa je bio posvećen Željki, Magdaleni, Kristini i Daliboru. Da bi tjelovježba bila uspješna, potrebno je da budemo unutar sebe u potpunosti posvećeni tome cilju. Zbog toga je svaki kandidat imao priliku svoju motivaciju podijeliti s drugima, ali isto tako i izazove s kojima se suočava kako u vježbanju, tako i u životu. Podrška grupe se pokazala važnom svakom od njih. Kristina i Magdalena su u grupu donijele polet mladosti, a Dalibor i Željka zrelost i iskustvo.

 | Author: Davorin Višnjić/PIXSELL Foto: Davorin Višnjić/PIXSELL

U svom dugogodišnjem radu kao hipnoterapeut i Mind Coacher svjestan sam koliko ljudi nedovoljno poznaju utjecaj emotivnog i mentalnog stanja, ranijih iskustava i vjerovanja na svoje zdravlje, na svakodnevni život te uspješnost u postizanju svojih ciljeva. Zbog toga je bilo bitno da kandidati shvate značaj poznavanja sebe, iskrenosti prema sebi i drugima te mogućnosti da svoje unutrašnje obrasce otkriju i promjene. Naš prvi susret smo stoga posvetili boljem razumijevanju sebe i načinu funkcioniranja našeg uma te povezanosti tijela, uma i emocija. Kako bi još bolje razumjeli sebe, neki kandidati su se opredijelili i za individualnu terapeutsku seansu.

Iskustvo koje je kandidatima bilo sasvim novo i pomalo neuobičajeno je bilo upoznavanje svoga bioenergetskog polja putem posebnih vježbi disanja i položaja ruku pomoću kojih su učili tehnike za pokretanje svoje bioenergije i postizanje unutrašnje energetske ravnoteže.

Na kraju, kandidati su naučili kako da formuliraju svoje ciljeve, oslobode se sumnji i prepreka ka njihovom ostvarivanju, razrade akcioni plan i potom ih unesu u svoj podsvjesni um kako bi dobili stalnu unutrašnju podršku za njihovo ostvarenje.

 | Author: Davorin Višnjić/PIXSELL Foto: Davorin Višnjić/PIXSELL

Osviješteni novim saznanjima i opremljeni novim alatima, sada ih doista ništa ne može spriječiti da ostvare ono zbog čega su se prijavili na Proljetni izazov, te da svoje dugoročne ciljeve nastave ostvarivati još dugo nakon što se ovo, za njih jedinstveno, iskustvo završi.

Možda te zanima... Naši čitatelji otkrivaju što su postigli nakon 5 tjedana vježbanja bez rekvizita Fitness
Ako želite više saznati o sebi i svome zdravstvenom i energetskom stanju, te sukladno tome dobiti preporuke za po vas najbolju prehranu i dodatke prehrani ili se jednostavno opustiti uz dobre frekvencije, javite se na plasmasaal@gmail.com ili tel. 091 188 22 88 (Aaron Hrvoje Pranjić).

Ako želite više upoznati svoj unutrašnji svijet, razriješiti emocionalne probleme, poboljšati odnose s ljudima, dobiti podršku u svojoj životnoj situaciji ili u postizanju svojih privatnih ili poslovnih ciljeva, javite mi se na plasmasaal@gmail.com ili tel. 091 539 69 12 (Siniša Kruška). U svakom slučaju, dođite na besplatnu konzultaciju u Centar zdravlja Plasma Saal i pronaći ćemo najbolje rješenje za vašu situaciju.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.