Fitness 05. veljače 2015.

I domaće glumice obožavaju pilates

Vanda
1/7
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ljubitelji pilatesa mogu u svojim treninzima uživati u novom zagrebačkom Body & Mind studiju. Vlasnica novootvorenog prostora Mirela Anić rekla nam je kako se u studiju provodi kondicijska priprema sportaša, program za djecu i trudnice te rekreacijski kondicijski program. Novi Mirelin studio došli su podržati brojni glumci i sportaši te su nam otkrili kakav tip treninga preferiraju 

Kombinacija trenažnih metoda

U videoprilogu doznaj kako je bilo na otvorenju novog Body & Mind studija!

Novi Body & Mind predstavlja jedinstvenu koncepciju treninga u inspirativnom interijeru te nudi cjelovit pristup pri optimizaciji tjelesnih i mentalnih potencijala svakog klijenta. ''Prva ideja je bila da interijer pokaže svoj poseban pristup, strast i posebnost. To je zapravo i način našeg rada – pristupamo svakom klijentu osobno, radimo dijagnostiku u skladu s njegovim ciljevima i mogućnostima, kombiniramo jako puno trenažnih metodologija dovodeći ga do savršene forme, poboljšanja zdravlja, kvalitete života i svi zajedno s obzirom na personalizaciju i mali broj ljudi u skupinama postajemo dosta prisni i to je ono što Body & Mind čini posebnim'', rekla nam je Mirela Anić, najpoznatija hrvatska pilates trenerica i vlasnica Body & Mind studija.

U studiju se provodi PROGRESSIVE® kondicijska priprema sportaša, PROGRESSIVE® rekreacijski kondicijski program, PROGRESSIVE® rehabilitacija, PROGRESSIVE® program za djecu, STOTT PILATES® rekreacija i post-rehabilitacija, Prenatal program te Hatha i Ashtanga Yoga.

Zdrav duh u zdravom tijelu!

Na otvorenje su došle brojne osobe iz glumačkog svijeta koje su nam otkrile kako i same redovito vježbaju. ''Prilično sam ažurna u vježbanju, a posebice volim pilates, jahanje i treking. Tjelovježba mi je jako bitna, prvenstveno zbog profesije jer moram održavati svoju muskulaturu i kondiciju. Veselim se što ću se otvaranjem ovog studija vratiti svojim starim navikama'', rekla je glumica i pjevačica Vanda Winter.

Glumica Daria Lorenci je izjavila kako je u prijašnjem Mirelinom studiju vježbala tri puta tjedno, a potom je smanjila broj treninga na dva. ''Kombiniram pilates s jogom te broj treninga prilično ovisi o obavezama koje imam.'' Ovisno o obavezama, dizajner Nikica Ivančević koji stoji iza brenda eNVy room, također ne pronalazi mnogo vremena za tjelovježbu, no ozbiljno razmišlja o tipu treninga kojemu bi se posvetio. ''Moram priznati da ne vježbam, ali gotovo sam siguran da ću uskoro početi jer mi je vrijeme. Velik sam hedonist i gurman, no svjestan sam da bih se trebao početi malo razgibavati. Još nisam bio na konzultacijama, tako da ću popričati s Igorom i Mirelom te vidjeti što će savjetovati što je najbolje za mene.''

Doznaj više u videoprilogu!

Učvrsti svoj trbuh pilates vježbama za koje ti je potrebno samo 5 minuta dnevno.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.