Fitness 20. svibnja 2016.

Dobitnici majica Zdrave Krave!

Tomislav-Dolusic-Mala_2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Tomislav Dolušić, prof. kineziologije i Hard body – Creator & Founder odgovarao je na pitanja čitatelja na Facebook chatu, a najkreativnija pitanja smo nagradili s majicama Zdrave Krave

Dobitnici majica Zdrave Krave

Nives Kovač, Zeljka Satosek, Jasna Tafra, Nikolina Pile Mošmondor, Emma Amelie, Tatjana Barat, Kristina Kapusta, Marica Satošek, Angela Gabriel i Antonio Vitez osvoji su majice sa likom Zdrave Krave. Klikni za pravila natječaja!

Uz Hard body aktivno je cijelo tijelo

Kod programa Hard body koji je osmislio Tomislav Dolušić, za vrijeme vježbanja, koriste se svi benefiti visokointenzivnog intervalnog treninga. Sve vježbe se izvode u određenim intervalima, što znači da se kombiniraju aerobne i anaerobne zone. Na taj način, u puno manje vremena postiže se puno više. Istovremeno se radi na poboljšanju kondicije, snage, definicije i ravnoteže.

Uz Hard body program u svakoj vježbi aktivno je cijelo tijelo, za razliku od klasičnog treninga u teretani, gdje su vježbe izolirajuće. Kada se radi o kardio vježbama, koje su često percipirane kao neophodne za mršavljenje, brzo dolazi do zasićenja, što dovodi do zastoja u mršavljenju. Za razliku od takvoga pristupa, funkcionalni trening u Hard Bodyu donosi kombinaciju snage i izdržljivosti. Time se postiže izlazak iz komforne zone što pogoduje bržem trošenju masti u tijelu.

Više o Tomislavu Dolušiću saznaj ovdje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.