Fitness 12. veljače 2016.

Trening koji njeguje tijelo i psihu

Hrvoje
1/4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Body Empathy je tehnika koja na prirodan način poboljšava tjelesno, emocionalno i socijalno funkcioniranje, a mogla bi se opisati kao spoj tjelovježbe, plesa i psihologije. Namijenjena je odraslim ženama, dva puta tjedno se održavaju satovi tjelovježbe, a jednom tjedno psihološke radionice. Dođi na besplatan trening 20. veljače u ASF Studio, Tomislavova 11 u Zagrebu i provjeri je li Body Empathy pravi trening za tebe

Nakon dugogodišnje zajedničke suradnje i rada na projektima te istraživanjima koji objedinjuju emocije i tijelo, Ana Kuhanec Brašnović, magistra kineziologije i Hrvoje Maleković, mag. psiholog osmislili su Body Empathy kako bi suvremenoj ženi omogućili da se lakše nosi sa svim svojim životnim ulogama.

Plesni pokreti uz psihološku podršku

"U Body Empathy tehnici tjelesno i psihološko se nadopunjuju tako da se pomoću znanja iz psihologije bolje tumače tjelesni znakovi, a preko tijela se stječu nova iskustva. Namijenjena je ženama koje žele svoj život uzeti u svoje ruke i poboljšati ga. Body Empathy sastoji se od niza radionica na kojima se uči o sebi, kako osloboditi emocije i maksimalno izoštriti svoju tjelesnu empatiju. Naizgled nespojiva kombinacija plesa i psihologije pomaže pri mijenjanju slike o sebi, kroz tjelesnu terapiju. Trening sačinjen od ponavljajućih kružnih pokreta, uz stručno psihološko vodstvo, donosi nevjerojatne rezultate pri oslobađanju od stresa, podizanju razine zadovoljstva sobom, dizanju samopouzdanja", objasnila je Ana Kuhanec Brašnović.

Tri stupnja treninga

Body Empathy je podijeljen u stupnjeve: prvi - traje mjesec dana, drugi - 8 tjedana ili dva mjeseca, a treći - 12 tjedana ili 3 mjeseca. Redovito se kombiniraju tjelesne i psihološke radionice. "Na radionicama ćeš naučiti kako se dobro osjećati u vlastitom tijelu, a steći ćeš i formu", kaže prof. Kuhanec Brašnović. "Kroz psihološke radionice sudionice će poboljšati svoje racionalno prosuđivanje, bolje će donositi odluke i bit će emocionalno stabilnije. U svakom pogledu ćeš se bolje upoznati iznutra", kaže Hrvoje Maleković, psiholog. Za trening nema dobnih granica niti prepreka i preporučuje se apsolutno svakoj ženi.

Dođi na besplatan trening 20. veljače u 11 sati u ASF Studio, Tomislavova 11 u Zagrebu i provjeri je li Body Empathy pravi trening za tebe. Prijavi se mail: info@bodyempathy.com

Tri vježbe uz koje ćeš učvrstiti grudi.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.