Fitness Vježbe za mršavljenje 19. ožujka 2018.

6 neugodnih ispovijesti žena o navikama nakon treninga

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ovih šest žena priznalo je za Woman's Health svoje sramotne navike koje rade nakon treninga, a koje nisu u skladu s uvaženim fitness pravilima, tj. miljama su daleko od njih. Svi mi pokušavamo napraviti najbolje za sebe, ali kad s namjerom pokleknemo, to može biti upravo - urnebesno.

Pročitaj ova svjedočanstva i možda se pronađeš u kojem od njih. Ne brini se ako nešto ponekad krivo učiniš pri ustrajanju u zdravom i fit životu jer se to događa mnogima od nas (ako ne i svima, samo ne želimo priznati).

U moru slika na društvenim mrežama koje pokazuju žene nakon treninga, uglavnom u njihovom najboljem izdanju, super isklesanih mišića ili svježe istuširane sa zdjelicom voća u krilu, mi ti donosimo drugu, realniju sliku života nakon treninga.

Možda te zanima... Maksimalno sagori kalorije tako da radiš ovo prije svakog kardio treninga Fitness Carobni_Trbuh Možda te zanima... Mentalni trening i prehrana tope i najtvrdokornije salo na trbuhu Dijeta

"Smrdljivi" brunch

"Nitko nema vremena boriti se za svoje mjesto pod tušem nakon treninga SoulCyclea kada imaš planove za brunch. Ako trebam djelovati sređeno, ostat ću u znojnim crnim tajicama, 'nabaciti' vestu i čizme i to je to. Želim se javno ispričati svima koji su ikada sjedili pored mene na brunchu"

Emily, 32

Ne tuširaju se

"Ako želim odvježbati prije posla i stići na posao na vrijeme ili imam dogovor s prijateljima nakon teretane, ponekad moram preskočiti tuš. Da, oznojila sam se, no sve dok ne smrdim, nitko neće saznati. Dakle, vlažne maramice, suhi šampon, dezodorans i sprej za tijelo"

- Elizabeth, 29

Ne peru kosu 

"Jednom sam tri puta vježbala za redom, a da niti jednom nisam oprala kosu. Dva su treninga bila u istom danu, a jedan sljedeće jutro. Konačno sam ju oprala kada sam došla doma trećeg dana"

- Mallory, 30 

 | Author: Shutterstock Foto: Shutterstock

Bacaju odjeću za treniranje posvuda

"Bacim li odjeću za teretanu odmah u koš za prljavo rublje nakon treninga dok je i dalje mokra, imam osjećaj da će se upljesniviti i zasmrditi sve oko sebe. Tako kada dođem kuću, skinem sve sa sebe i ostavim odjeću posvuda po podu da se suši. Živim sama pa mi ne smeta nered - no nikada ne bi dopustila da mi netko vidi stan u ovakvom stanju. Ponekad mi to sve i zasmrdi stan, ali onda samo otvorim prozor da se malo prozrači"

- Nicole, 30

Zaustavljaju se po fast food

"Kada sam trenirala za svoj prvi polumaraton nagradila bi se nakon dugačkih ruta s menijem u McDonald'su na putu kući. Ako nisam htjela da mi muž saznam pojela bi to u autu prije ulaska u stan"

- Jennifer, 31

'Onesvijeste' se na nekoliko sati

"Nakon naporne tjelovježbe, veselim se biti produktivna ostatak dana. No, ponekad kad mi je trening bio posebno težak, budem sasvim iscrpljena kada dođem doma. Čim sjednem na kauč ili krevet, 'oduzmem' se i spavam dva sata. Toliko o produktivnosti!"

- Molly, 27

Savjet stručnjaka: što jesti prije i nakon treninga

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.