Dijeta 02. siječnja 2018.

Super recept s klinčićem i đumbirom za vitkost

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Orasi, lješnjaci, klinčić, cimet, anis, smokve što više uživaš u ovim namirnicama, bit ćeš zdravija. Cimet djeluje blagotvorno na probavni sustav, ublažava bol, djeluje kao sredstvo protiv nadutosti i dijareje. Pokaže i pri menstrualnim tegobama. U kombinaciji s đumbirom i klinčićem djeluje na vitkost.

Možda te zanima... Pripravak protiv zatvora i tinktura za jačanje kose Zdravlje

Klinčić, cimet i đumbir za vitku liniju

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Pomiješaj po:

  • 30 grama klinčića
  • 30 grama cimeta
  • 30 grama đumbira.
Svako jutro, pola sata prije obroka, uzmi pola žličice ove mješavine razmućene u 1 do 2 dl vode i po želji zaslađeno s medom. Ne smije se piti dulje od mjesec dana.
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      vestere

      Tablete za mršavljenje - http://nplink.net/Q38U38Th Vjeruj mi, djeluje. Imam 32 godine, probala sam svega i to je jedini suplement u mojem životu, koji sam isprobala i koji stvarno iskopao kilograme i drži me iz dаleka.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.