Dijeta 14. studenoga 2013.

Postala sam mršavija i gipkija!

Vaganje_1
1/4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Helena je u tri tjedna projekta 'Mršavimo zdravo' izgubila dva i pol kilograma, ojačala mišiće i napokon usvojila naviku redovitog doručkovanja. Dijetni jelovnici joj potpuno odgovaraju te ne osjeća glad, a treninzi i vježbanje, kako sama kaže čine čuda njezinom tijelu

Projekt je pravo malo čudo!

Helena je s veseljem dočekala susret s nutricionisticom u Vitaminoteci, gdje smo provjerili rezultate na pola puta do cilja. Vaga je pokazala odlične rezultate, a Helena se uvjerila kako njezin trud protekla tri tjedna nije bio uzaludan.

'Projekt Zdrave krave učinio je pravo malo čudo za mene. Trebao mi je taj poticaj za promjenu, posebno promjenu prehrane. Jako mi se sviđa što i dalje jedem što volim, a istovremeno sam naučila balansirati s namirnicama i prepoznati što je pravi i najzdravi izbor za mene. I upravo zbog ravnoteže u prehrani nikad ne upadam u krize. Usvojila sam neke nove prehrambene navike: sada doručkujem i jedem integralni kruh i rižu.

Jedino što mi još teško pada je piti puno tekućine, tj. vode, ali svakim danom povećavam tu količinu i ide mi sve bolje. Također, treninzi i vježbanje u Body&Mind Studiu Pilates čine čuda mojem tijelu jer se poslije svakog treninga osjećam osvježeno i zadovoljno, a to isto osjeća i moje tijelo. Puno sam izdržljivija i gipkija', kaže Helena. Klikni i provjeri unosiš li dovoljnu količinu vode.

Helena pola sata prije doručka i večere redovito uzima jednu kapsulu Sensilab Acai Detoxana koji joj pomaže u oblikovanju tijela, a na sebe veže masnoću.

Komentira nutricionistica Sandra Krstev Barać

Baš poput njezine majke i Helena je na dobrom putu da postigne svoj cilj s početka programa, a to je gubitak pet kilograma i usvajanje pravilnih prehrambenih navika. Do sada je Helena izgubila 2,5 kg i trenutno teži 66,8 kg. Također, njezin udio masnog tkiva se smanjio i iznosi poželjnih 28,8 posto . Istovremeno se povećao i udio mišićne mase.

Helena je usvojila brojne poželjne prehrambene navike poput redovitog doručkovanja kojeg je prije početka programa redovito izbjegavala. Kako sama tvrdi, kreirani jelovnici joj odgovaraju te ne osjeća glad.

Pročitaj Helenine dijetne jelovnike za sedam dana.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.