Dijeta 22. veljače 2010.

Borisove muke po trbušnjacima

Boris-Domagoj-Zk
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pogledaj naš video i saznaj kako smo natjerali Borisa da legne na klupicu za trbušnjake, zašto je važno da tijekom treninga ojača leđa i koje vježbe mu je pokazao njegov osobni trener Domagoj Jug-Dujaković na treningu u City Fitness&Spa centru

Vježbe s loptom

Domagoj je Borisu pokazao posebne vježbe s loptom na klupici za trbušnjake koje jačaju ''trbušni zid''.

'Trbuh je izrazito važan kod većine vježbi jer služi za stabilizaciju trupa', objasnio je Domagoj. 'Tako da ćemo puno raditi na jačanju muskulature trbuha i skidanju podkožnog masnog tkiva', dodaje.

Boris je nevoljko legao na klupicu za trbušnjake, a trener Domagoj ga je uvjerio kako će nakon višemjesečnih napora, ovog ljeta i on zasjati na plaži, a komadi će se okretati za njegovim pločicama na trbuhu.

Domagoj je Borisu također objasnio kako pravilno disati tijekom izvođenja vježbi.

Ojačaj leđa, Borise!

Nakon trbušnjaka radili su vježbe za leđa. 'Leđa su jako važan dio svakog treninga jer trpe velika opterećenja, a također su važna u svakodnevnom životu kod ljudi koji puno sjede', ispričao je Domagoj.

Domagoj je objasnio kako će tijekom prvih treninga više raditi na mišićnoj definiciji, s većim brojem ponavljanja, te s umjerenom kilažom da se smanji rizik od ozljeda.

Pročitaj Borisov plan vježbanja...

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.