Zdravlje 23. listopada 2018.

Zdrava Krava postala je missZDRAVA!

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Moja sreća, moja misija - slogan je uz koji Zdrava Krava otvara novo poglavlje kao missZDRAVA. Uz bogatiji sadržaj i još više podrške za sretan i ispunjen život, puno stručnih savjeta za osobni rast i razvoj, zajedno ćemo istraživati sve načine kako osnažiti tvoje tijelo, um i duh.

Zdrava Krava se pridružuje najvećoj ženskoj medijskoj obitelji u Hrvatskoj - miss obitelji koja prati ženu u svim njezinim potrebama i fazama života - od trudnoće i majčinstva do zdravlja uma, duha i tijela

Snaga miss obitelji učinit će nas još boljima

miss je poznat po otvorenoj i dvosmjernoj komunikaciji s publikom te savršenom osjećaju za odabir tema koje zanimaju i pokreću svaku ženu, stoga je priključivanje ovoj najvećoj ženskoj medijskoj platformi prirodan korak za Zdravu Kravu. Za tebe, vjernu čitateljicu Zdrave Krave, važno je da će prepoznatljiva Zdrava Krava zadržati sve svoje vrijednosti, bit ćemo i dalje tvoja topla podrška kroz život te izvor stručnih i relevantnih informacija. Snaga miss obitelji učinit će nas još boljima.

Osobno ispunjenje i duhovni rast

Ponudit ćemo ti još više sadržaja koji duhovno osnažuje, pružit ćemo ti sve informacije za osobni rast i sreću na jednom mjestu, pomoći ti da lakše dođeš do osobnog ispunjenja, njegovat ćemo mindfulness pristup i brinuti se za zdravlje tvog uma, tijela, duha.

missZDRAVA nastavit će put Zdrave Krave koja je kroz godine postala relevantan portal za sve čitateljice i čitatelje koje zanimaju zdravi stilovi života i put osobnog razvoja, koji budi emocije kroz osobne priče korisnika, donosi savjete priznatih stručnjaka te stvara podržavajuću i aktivnu zajednicu u kojoj se svi korisnici osjećaju dobro

Stručni i specijalizirani sadržaj najviše kvalitete i dalje će biti naš glavni prioritet. Pomoći ćemo čitateljima da se osjećaju dobro u svom tijelu i umu, otkriti kako izgraditi sretnije odnose sa okolinom, jer zdravlje nije samo zdravlje tijela, već uključuje i zdrave odnose. Stručni suradnici i savjetnici iz raznih područja vezanih za nutricionizam, prehranu, zdravlje, psihu, fitness i wellness donosit će i dalje stručna rješenja za sva tvoja pitanja i dvojbe. missZDRAVA nudi ti još bogatiji sadržaj i još više podrške za emotivno i mentalno zdravlje i duhovni razvoj.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock
missZDRAVA je tvoj Life Coach:

  • nudimo ti pomoć da uz konkretan sadržaj i alate bolje upoznaš sebe, zakone psihe, tijela i duha u odnosu sa svojom okolinom kako bi postala opuštenija, ispunjenija i sretnija verzija sebe,
  • donosimo ti stručne savjete za well-being uma, tijela, duha i svojih odnosa s okolinom, jer vjerujemo da su to noseći zidovi koji grade kuću tvoje sreće,
  • tu smo kao tvoja dnevna potpora i motivacija da se konzistentno držiš dobrih navika, uz konkretan sadržaj kojeg lako možeš razumjeti i odmah primijeniti,
  • zajedno se mijenjamo na bolje: postajemo sretnije, opuštenije i ispunjenije osobe i tako gradimo sretnije odnose i bolji svijet u kojem živimo.

Veselimo se novom poglavlju i pozivamo te da se pridružiš najvećoj ženskoj medijskoj obitelji i na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu te da s nama dijeliš svoja iskustva, osjećaje i razmišljanja kako bi zajedno postali bolji i svjesniji ljudi.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Avatar merida
      merida

      Šteta, Zdrava krava je bila baš jedinstveno ime za portal. Ovo novo ime mi nekako ne zvuči slatko kao Zdrava krava koje je bilo i rima.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.