Zdravlje 16. studenoga 2012.

Zdrava Krava obara rekorde čitanosti!

Zkpg
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Hvala svim našim čitateljima! Posjećenost Zdrave Krave opet obara rekorde! Iz agencije gemiusAudience, koja mjeri posjećenost hrvatskih web stranica, dobili smo odlične vijesti – portal zdravakrava.hr se nalazi među 25 najposjećenijh stranica u Hrvatskoj!

Sve je počelo prije nešto više od tri godine kada je mala redakcija Zdrave Krave hrabro odlučila demistificirati pojam zdravog života i na stručan i zabavan način ga približiti svojim korisnicima. Krug prijatelja Zdrave Krave od tada se iz mjeseca u mjesec povećava, a u listopadu ove godine ga je posjetilo čak 159.160 jedinstvenih korisnika što je portal uvrstilo među 25 najposjećenijih hrvatskih portala.

Briga o zdravlju - na visokoj listi prioriteta

Ova rekordna posjećenost portala je potvrda da briga o zdravlju, ljepoti i okolišu zauzima visoko mjesto na listi prioriteta vrlo velikog broja ljudi te najbolji poticaj nama da svoj posao nastavimo raditi s još više žara.

Nedavnim redizajnom i povećanim brojem potvrdili smo poziciju najboljeg mjesta za pronalaženje informacija o zdravom načinu života no naš razvoj ovdje ne staje. Pratite nas stoga i dalje jer ćemo vašu vjernost nastaviti nagrađivati novim sadržajima i alatima, redovitim nagradnim igrama te još boljim mogućnostima interakcije s vama!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.