Zdravlje 10. listopada 2019.

Ed Sheeran i princ Harry snimili zajednički video i poslali važnu poruku

Foto: Ed Sheeran / Instagram
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Svjetski dan mentalnog zdravlja održava se 10. listopada, a ovogodišnji fokus jest na prevenciju samoubojstva.

Ed Sheeran i princ Harry  - "World’s two most famous redheads" kako ih nazivaju strani mediji - odlučili su surađivati na posebnom projektu. Na Svjetski dan mentalnog zdravlja objavili su video potpore za sve  - za one koji trenutno imaju psihičke poteškoće, ali i za druge kako bi pomogli u prevenciji, ranom prepoznavanju i ranoj intervenciji kod mentalnih poteškoća.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Myself and Prince Harry, want to ensure that not just today but every day, you look after yourself, your friends and those around you. There’s no need to suffer in silence - share how you’re feeling, ask how someone is doing and listen for the answer, be willing to ask for help when you need it, and know that we are all in this together Check out the accounts below for more resources and support - @Heads_Together @Calmzone @MentalHealthFoundation @CharityNoPanic @SamaritansCharity @YoungMindsUK @GiveUsAShoutInsta @Childline_official @LetsTalkAboutMentalHealth @Jedfoundation @Pandas_UK @Charitysane @MindCharity @TimeToChangeCampaign @RethinkMentalIllness @MentalHealthMates @ActionHappiness @MHFAEngland @DitchTheLabel @TheBlurtFoundation

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

"Ja i princ Harry želimo osigurati to da ne samo danas nego i svaki dan, paziš na sebe, svoje prijatelje i one oko sebe. Ne moraš patiti u tišini - podijeli kako se osjećaš, pitaj druge kako su oni i slušaj njihov odgovor, budi spremna zatražiti pomoć kad ti zatreba i znaj da smo svi zajedno u ovome", napisao je Ed Sheeran ispod objavljenog videa.

Možda te zanima... Ljudi koji češće plaču mentalno su snažniji Psiha i seks

Video je snimljen na humorističan način. Na početku videa može se vidjeti Ed Sheeran kako skraćuje bradu i priprema se za razgovor s princom Harryjem, a zatim odlazi do njegovih ulaznih vrata koje kao melodiju ulaznog zvona imaju melodiju pjesme God Save the Queen, nakon čega vojvoda od Sussexa otvara vrata i pozdravlja poznatog pjevača.

Svjetski dan mentalnog zdravlja održava se 10. listopada, a ovogodišnji fokus jest na prevenciju samoubojstva.

Možda te zanima... 10 minuta tjedno za mentalno zdravlje Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.