Zdravlje Jer si prava kad si zdrava 07. veljače 2019.

Zaslužuješ najbolju uslugu za svoje zdravlje

Foto: Merkur osiguranje
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Rijetko kada svoje zdravlje stavljamo na prvo mjesto, što u nedostatku vremena što zbog visokih troškova pregleda i dugih lista čekanja. Vrijeme je da to promijenimo.

O kojem se god području života radilo, za bolje rezultate potrebno je uložiti više truda, rada i zalaganja. Ipak, za zdravlje nam nerijetko ostaje najmanje vremena. Dodamo li tome gužve i duge liste čekanja, ne čudi što nam ono najvažnije postaje zadnje na listi prioriteta.

Što kada bismo ti rekli da od sada možeš dobiti najbolju medicinsku skrb onda kada tebi to odgovara i pod uvjetima koje sama odrediš? Izbjegni nepotrebne troškove i osiguraj najbolje za svoje zdravlje uz Merkur Dopunsko Premium zdravstveno osiguranje.

Merkur Dopunsko Premium omogućava ti da uz Merkur dopunsko zdravstveno ugovoriš povoljnije health4me Premium dodatno zdravstveno osiguranje. Svi ugovaratelji dopunskog zdravstvenog osiguranja ostvaruju 10% popusta na health4me Premium. Oni najbrži, koji do 31. ožujka ugovore oba proizvoda, kod naših će zastupnika dobiti i ekskluzivan poklon. Uz health4me Premium po preporuci liječnika koristi zdravstvene usluge u privatnim ustanovama do ugovorenog limita, a za ugovaranje termina na raspolaganju ti stoji naš ekskluzivni MedEasy servis.

Izbjegni nepotrebne troškove participacije, gužve i duge liste čekanja te ostvari više usluga za manju cijenu. Pobrini se danas za bolje sutra. Ugovori Merkur Dopunsko Premium zdravstveno osiguranje i prepusti brigu o zdravlju tvojim ekspertima za zdravlje. Više informacija potraži na www.merkur.hr.

Možda te zanima... Kakve veze imaju ravna stopala s ozbiljnim problemima? Zdravlje Možda te zanima... Titranje očiju i bljeskanje - kada simptomi ukazuju na problem? Zdravlje Možda te zanima... Preboljela si gripu, ali ne i kašalj? Saznaj zašto te i dalje muči Zdravlje