Zdravlje 04. travnja 2011.

Vaša trudnoća

Slika1A
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Opsežan, aktualan vodič ''Vaša trudnoća'' govori o najuzbudljivijem razdoblju života svake žene, a sadrži sve što trebaš znati o trudnoći i novom roditeljstvu. Pročitaj kako ostati zdrava uz pomoć prehrane i vježbi, te kako se nositi s emocijama tijekom trudnoće

Vodič 'Vaša trudnoća'' u izdanju Veblea, autorice Anne Deans sadrži informacije i praktične savjete za teme poput olakšavanja i objašnjenja trudničkih tegoba, što očekivati od pretporođajne njege, kako ostati zdrava uz pomoć prehrane i vježbi, kako se prilagoditi emocionalnim aspektima trudnoće te izvući najbolje iz iskustva porođaja.

3-D fotografije nerođenog djeteta

Poseban dio knjige, ilustriran fotografijama najnovije 3-D tehnologije, otkriva kako će se tvoje nerođeno dijete razvijati iz tjedna u tjedan. Detaljna poglavlja pružaju sve informacije u vezi pretporođajnih pregleda, medicinskih hitnih stanja, genetskog savjetovanja i medicinskih tegoba novorođenčadi.

Poglavlje za buduće tate ih priprema na uključenost u trudnoću, porođaj i razdoblje nakon njega.

Više info o knjizi na: www.veble-knjizara.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.