Zdravlje 14. lipnja 2018.

Gesta koja nas je dirnula: Umjesto haljine za maturalnu donirala za djecu koja su oboljela od raka

Foto: Facebook @EnisKozlic
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Hrabru i plemenitu gestu Lejan Kozlić, objavio je njezin otac na svom Facebook profilu te je ona uskoro postala viralna. Evo o čemu se radi...

Cijeli tekst:

Kako odgajamo svoju djecu? 
Ovo je moja kćerka Lejan, maturant Osnovne škole "Hamdija Kreševljaković" u Kaknju. Kao i svaki roditelj, čije je dijete maturant, dali smo novac kako bi si kupila svečanu graderobu za matursku noć.
Nakon dva dana, Lejan je izrazila želju da taj novac da djeci koja se liječe od raka, smatrajući da je njima potrebniji od njene svečane garderobe za jednu noć. Naravno, kao roditelj smo je podržali, sretni i ponosni jer smo vidjeli plod našeg dugogodišnjeg odgoja. Na maturu je otišla u farmericama i majici. Vidjevši je tako skromno obučenu, majka dječaka, koji je trebao proći kroz grad zajedno s njom kao njen pratilac, zabranila je svom djetetu da obnaša ulogu njenog pratioca ismijavajući je i nazivajuci "prosjački obučenom koja je došla na maturu bez haljine". Kada sam to čuo, pitao sam se šta je sa onom djecom koja nisu u stanju da priušte skupocjenu garderobu za tu noć?! 
Pitao sam se, ko smo mi da ocjenjujemo nečiji stajling, i čemu mi učimo svoju djecu?

Poruka za gospođu

Da nema ovakvih, humanih ljudi,
mnogobrojna djeca danas ne bi imala šansu za život. Molite Boga da ne budete s druge strane priče. Ponosni roditelji!

Možda te zanima... Instagram objavom otkrila kako osvjetljenje mijenja izgled tijela na fotografijama Ljepota i relax Možda te zanima... Ella Dvornik otvoreno progovorila o svom poremećaju s prehranom Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.