Zdravlje 30. travnja 2015.

Trostruko brža probava uz Donat Mg!

Donatmg-M
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pretjerano masna hrana, premalo biljnih vlakana, previše slatkiša, kave, alkohola, uzbuđenja. Suvremeni način života sigurno nema povoljan utjecaj na ljudski organizam. Zahtjevi u okruženju stalno nas stavljaju u situacije koje nas primoravaju na sve veći mentalni i fizički napor

Obično u takvim situacijama pogrešno reagiramo jer nam se često čini da imamo premalo vremena te da ne možemo učiniti sve što je potrebno. Navečer, prije spavanja, razmišljamo o stvarima koje smo taj dan još trebali učiniti.

Loša probava?

Pretjerano masna hrana, premalo biljnih vlakana, previše slatkiša, kave, alkohola, uzbuđenja. Suvremeni način života sigurno nema povoljan utjecaj na ljudski organizam. Zahtjevi u okruženju stalno nas stavljaju u situacije koje nas primoravaju na sve veći mentalni i fizički napor. Obično u takvim situacijama pogrešno reagiramo jer nam se često čini da imamo premalo vremena te da ne možemo učiniti sve što je potrebno. Navečer, prije spavanja, razmišljamo o stvarima koje smo taj dan još trebali učiniti.

Za utjehu konzumiramo previše hrane, cigareta ili alkohola... počinju nas pratiti neugodan osjećaj u probavnom traktu, bolovi u trbuhu, tjeskoba, napetost, zabrinutost, razdražljivost, nesanica i drugi pokazatelji stresa. Naš organizam se pobunio i treba ga očistiti od metaboličkog otpada i pripremiti za nove izazove. Prirodna mineralna voda Donat Mg može biti od velike pomoći pri tom zadatku jer sa svojim jedinstvenim sastavom i bogatstvom mineralnih soli pomaže olakšati ili ukloniti probavne tegobe.

Pomaže u borbi sa zatvorom

Donat Mg već je generacijama poznat kao voda s blagotvornim učinkom na probavu. Bez štetnih djelovanja, već više od 400 godina pomaže u borbi sa zatvorom. Predajom prenošeno znanje o pozitivnim učincima Donata Mg sada je i znanstveno dokazano kliničkim ispitivanjem provedenim po svim pravilima struke propisanim za klinička ispitivanja lijekova. Istraživanje je provedeno u Njemačkoj na populaciji koja, prema kliničkim parametrima, pati od zatvora*.

Rezultati su pokazali znatno poboljšanje u funkcioniranju probave kod ispitanika koji su konzumirali Donat Mg. Nakon 6 tjedana, ispitanici koji su pili Donat Mg imali su trostruko veći broj spontanih pražnjenja crijeva u odnosu na ispitanike kontrolne skupine. Tijekom ispitivanja više od 94 % ispitanika i 97 % ispitivača ocijenilo je Donat Mg učinkovitim i dobro podnošljivim, a kvalitetu života znatno poboljšanom.

Uz Donat Mg, naravno, nemojte zaboraviti i na važnost raznolike i uravnotežene prehrane te zdravog načina života.

*Procjena sigurnosti i učinkovitosti prirodne mineralne vode Donat Mg na rad crijeva; dvostruko slijepo, randomizirano, placebo kontrolirano kliničko ispitivanje – podaci pripremljeni za publikaciju

Više informacija

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.