Zdravlje 04. travnja 2011.

Što očekivati u trudnoći?

Slika2A
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Knjiga ''Što očekivati u trudnoći'' obuhvaća sve nove spoznaje o trudnoći, porođaju i načinu života budućih roditelja, podroban plan pripreme za trudnoću, informacije o odabiru liječnika, načinima porođaja, blizancima i spolnim odnosima u trudnoći

''Što očekivati u trudnoći'' u izdanju V.B.Z. -a vodič je za trudnoću u kojemu buduće majke i očevi pronalaze umirujuće odgovore na svoja pitanja, od faze planiranja do poslijeporođajnog razdoblja. Pregledan i sveobuhvatan priručnik koji TE vodi iz mjeseca u mjesec prvo je što biste trebali kupiti nakon što test na trudnoću bude pozitivan.

Strah je veliki neprijatelj u trudnoći i porođaju. Kvalitetne i medicinski točne informacije iz ove knjige pomoći će ti da svoje emocije u svakom trenutku trudnoće prihvatiš u cijelosti i ispravno.

Plan pripreme za trudnoću

Knjiga ''Što očekivati u trudnoći'' obuhvaća sve nove spoznaje o trudnoći, porođaju i načinu života budućih roditelja, podroban plan pripreme za trudnoću, informacije o odabiru liječnika, načinima porođaja, sljedećim trudnoćama, blizancima, spolnim odnosima u trudnoći te ublažavanju uobičajenih i ne tako uobičajenih trudničkih simptoma.

Dodatak: novo poglavlje o zaposlenim trudnicama, više o budućim očevima, osuvremenjena trudnička prehrana, mjesečne ilustracije napretka djeteta te detaljni vodič kroz trudove, porođaj, puerperij i dojenje.

Utješni odgovori na stotine pitanja:

  • Prošli sam put rodila carskim rezom. Kakvi su moji izgledi da ovaj puta rodim vaginalno?
  • Moram li se u trudnoći odreći kofeina?
  • Mogu li razgovori mobitelom utjecati na nerođeno dijete?
  • Hoću li naškoditi svojem djetetu ako ne budem pila mlijeko?
  • Kako mogu ustanoviti je li moje dijete zauzelo odgovarajući položaj za porođaj?
  • Danas nisam osjetila djetetove pokrete? Znači li to da nešto nije u redu?
  • Je li moguće da trudovi ne započnu spontano?

Više info na: www.vbz.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.