Zdravlje 31. svibnja 2011.

Što očekivati prije trudnoće?

Sto_Ocekivati_Prije_Trudnoce-Plava
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Knjiga ''Što očekivati prije trudnoće'' u izdanju V.B.Z -a, prepuna je praktičnih i umirujućih savjeta i obvezan je priručnik za sve buduće roditelje kako bi se pripremili za najzdraviju trudnoću i za najzdravije dijete

Koliko često bismo trebali imati spolne odnose da bih zatrudnjela? Trideset i sedam mi je godina. Znači li to da ću teže zatrudnjeti? Moja tjelesna težina je prekomjerna – utječe li to na moje izglede da zatrudnim? Čula sam da određeni položaji mogu pomoći začeću? Može li određena hrana pomoći da zatrudnim?

Iz pera autorice svjetskog bestselera o trudnoći stiže neprocjenjivo vrijedan prvi korak: sve što morate znati prije trudnoće kako biste se bolje pripremili za najzdraviju trudnoću i za najzdravije dijete – te što će vam pomoći da što prije začnete dijete o kojemu sanjate.

Puno umirujućih savjeta

Kako se upustiti u spolni odnos kako bi došlo uspješnog začeća (od odabira trenutka do položaja i logistike) te održavati uzbudljivost "spolnog odnosa na zahtjev"? Koja je hrana najbolja za plodnost? Kako da svoje tijelo dovedete u najbolje moguće stanje za buduće dijete? Kako prilagoditi način
života? Kada potražiti pomoć u pogledu plodnosti, uz najnovije informacije o Clomidu, izvantjelesnoj oplodnji i još mnogočemu. Savjeti za muškarce koji žele postati očevi i planer plodnosti koji će ti pomoći da vodiš bilješke o svemu što se zbiva dok nastojiš zatrudnjeti.

Knjiga ''Što očekivati prije trudnoće'', prepuna je praktičnih i umirujućih savjeta, obvezan je priručnik za sve buduće roditelje.

Više info: www.vbz.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.