Zdravlje 21. rujna 2016.

Saznaj što je dodatno zdravstveno osiguranje i čemu služi?

1/0
Foto: Uniqa osiguranje
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dodatno zdravstveno osiguranje omogućuje vam da neopterećeno uživate u životu jer su vam zdravstvene usluge, kad ih zatrebate, nadohvat ruke. Evo kako to ostvariti.

1. Ugovorite policu online na www.uniqa.hr do kraja listopada i ostvarite 10% popusta! 

Upravo ste ostvarili pravo na korištenje usluga specijalističkih pretraga, dijagnostičke obrade, laboratorijskih pretraga i sistematski pregled. Izbjegliste duge liste čekanja i nisu vam potrebne uputnice kako biste obavili pretragu ili pregled.

2. Naručite se za pregled

Sad kad imate dodatno zdravstveno osiguranje, pregled ili pretragu možete zatražiti telefonom ili e-mailom. Obučeno medicinsko osoblje prema opisu vaših tegoba uputit će vas na odgovarajućeg specijalista, a liječnika i ustanovu u kojoj želite obaviti pregled birate sami, kao i termin pregleda. Dežurna medicinska služba na raspolaganju vam je 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu!

3. Obavite pregled

Imate dodatno zdravstveno, naručili ste se na pregled i dolazite u dogovoreno vrijeme. Gužve u čekaonici nema, a vi ste na redu na vrijeme! Na taj način lako možete planirati svoje ostale obveze i ne trebate uzimati jedan dan godišnjeg na poslu jer ne znate kad ćete doći na red. Ne trebate brinuti ako vas liječnik specijalist uputi da obavite dijagnostičke postupke jer su i oni pokriveni policom dodatnog zdravstvenog osiguranja!

4. Koliko to košta?

Dodatno zdravstveno osiguranje možete internetom ugovoriti već za 70-ak kuna mjesečno! Ako taj iznos usporedite s cijenom bilo koje pretrage ili pregleda u privatnoj praksi, jasno je da se ova polica isplati, i da s njome možete učiniti veliku uslugu svome zdravlju! Skoknite na www.uniqa.hr