Zdravlje Simptomi i pomoć 13. veljače 2017.

Prirodna zaštita od pojave infekcije uha, grla i nosa

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Mama boli me uho, boli me grlo, začepljen mi je nos - riječi su koje kod roditelja izazivaju osjećaj nemoći i želju da se što prije olakšaju neugodne tegobe djeteta. Što je dijete manje, strah i osjećaj nemoći su veći. Spriječite neželjene tegobe i učestale infekcije uha, nosa i grla na prirodan način.

Čak 60 % svih odlazaka liječniku povezano je sa infekcijama grla i nosa dok 40% upala uha, čestih kod male djece, nastaje kao komplikacija infekcija respiratornog sustava.

PROblis je dostupan na web shopu www.shop-medikor.hr.

U Medikor-u smo za Vas smo odabrali PROblis koji doprinosi prirodnoj zaštiti u borbi protiv infekcija uha, grla i nosa. Inovativni i jedinstveni koncept dodatka prehrani za ciljanu potporu i unos korisnih bakterija. Ukusnog okusa jagode za djecu od 3 god. i odrasle. PROblis tablete za žvakanje su dodatak prehrani koji sadrži žive kulture mikroorganizama Streptococcus Salivarius K12. Streptococcus salivarius K12 je jedan od prvih kolonizatora usne šupljine u djeteta.

 | Author: PR Foto: PR

Uspostavljanje normalne mikrobiote

Svaka tableta PROblis-a sadrži čak 1 milijardu aktivnih bakterija K12. Održavanje mikrobiote uha, grla i nosa se ostvaruje nastanjivanjem tih područja “dobrim” bakterijama gdje bilo koji patogen koji može uzrokovati infekciju neće moći ostvariti uvjete za rast. Također, nakon upotrebe antibiotika, PROblis se preporučuje za uspostavljanje normalne mikrobiote. Potencijalna vrijednost od korištenja PROblis-a je manje antibiotika, kraća terapija antibiotikom te manje infekcija srednjeg uha i gornjih dišnih puteva.

PROblis djeluje na dva načina : preventivno, kao zaštita od pojave infekcije uha, grla i nosa te za ublažavanje već postojećih simptoma. PROblis - prirodno rješenje u tabletama za žvakanje – učinkovita zaštita za tebe i tvoje najmilije.

PROblis je dostupan u Medikor drogeriji, Tratinska 58, Zagreb, boljim ljekarnama te na web shopu www.shop-medikor.hr

PROblis lajkajte na Medikorovu Facebooku

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.