Zdravlje 25. veljače 2013.

Iscrpljena si? Isprobaj Plivit Total!

Pt-Uspravna
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U zabludi si i vjeruješ da samo ujutro tvoje tijelo treba dodatke prehrani? Vitamini i aminokiseline potrebne su ti kroz cijeli dan zato se preporučuje omogućiti dodatke prehrani tvojem tijelu onda kada je to njemu potrebno, probaj Plivit Tota

Za jačanje i zdravlje organizma

Plivit Total tablete s produljenim oslobađanjem je vitaminsko – mineralni dodatak prehrani s esencijalnim aminokiselinama koji se produljeno oslobađa u organizmu i tako cijeli dan omogućava adekvatnu nadopunu svih potrebnih minerala i vitamina namijenjenih za jačanje i zdravlje organizma.

Plivit total tablete s produljenim oslobađanjem preporučuju se kod neuravnotežene prehrane odnosno uzimanja visokokalorične hrane bogate masnoćama i šećerima, kod nedovoljnog unosa svježeg voća i povrća, u stanjima smanjene apsorpcije i iskorištavanja esencijalnih hranjivih tvari iz namirnica (proljev, povraćanje, bolesti probavnog sustava), tijekom trudnoće i dojenja, kod uzimanja alkohola i nekih lijekova, tijekom provođenja dijeta, potreban je veći unos vitamina, minerala i aminokiselina.

Protiv ispcrpljenosti

U stanjima oslabljenog imuniteta, iscrpljenosti organizma, malaksalosti, kod prehlade i gripe, osjećaja nedostatka energije i proljetnog umora te uslijed većih fizičkih napora (sportaši i sl.) posebno se preporučuje pojačani unos suplementa među kojima se definitivno ističu upravo Plivit Total tablete koje jedine na našem tržištu sadrže vitamine, minerale i esencijalne aminokiseline u tehnologiji produljenog oslobađanja. Dovoljna je samo jedna tableta dnevno, za očuvanje zdravlja, imuniteta, energije i vitalnosti!

Vjerovanja su da samo u jutro naše tijelo treba dodatke prehrani, no isti dodatak je potreban i kroz cijeli dan. Iz tog razloga, preporučuje se omogućiti dodatke prehrani našem tijelu onda kada je to njemu potrebno.

Plivit total tablete s produljenim oslobađanjem su kreirane povodom te esencijalne potrebe. Sastav svake tablete je takav da se količina vitamina, minerala i esencijalnih aminokiselina oslobađa u naš organizam u potrebnom momentu. Taj efekt se osjeti ujutro, ali isto tako kasnije u tijeku dana. Iz toga tvrdnja garancije optimalnog funkcioniranja tijekom cijelog dana!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.