Zdravlje 07. rujna 2020.

Pjevačica Zsa Zsa pokazala akne, zalaže se protiv fejk slika na Instagramu

Foto: Screenshot: Instagram/ Zsa Zsa
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pjevačica Jelena Žnidarić Zsa Zsa na društvenim mrežama pokazala je svoje lice bez šminke jer joj je dosadilo tražiti savršen kut za slikanje pod kojim joj se neće vidjeti akne na licu. Uz objavljenu fotografiju napisala je: "Im not my hair, Im not my skin, I’m the one that mirror can’t see! (Ja nisam moja kosa, ja nisam moja koža, ja sam ona koju ogledalo ne vidi)."

Zsa Zsa je svojim istupom željela pomoći osobama koje imaju problem poput njezinog ili neki drugi, a koji ih sputava na bilo koji način, pa i taj da objavljuju češće fotografije na društvenim mrežama. "Snimila sam vam video o ovom. Bit će ih više, jer zato smo tu ti i ja da ovo mjesto napravimo ugodnijim za nekog tko misli da nije dovoljno dobar za Instagram svijet. Stvarno mi je muka tražiti kuteve i slike gdje mi koža izgleda dobro kad znam da nije i znam, svi imamo neke svoje muke. Neke se tako vide na van, neke su unutra, ali na kraju dana, svi smo jednaki pod kožom. Razlikujemo se jedino po dobroti zato, ne zamaraj se s tim jesi li dovoljno dobar za ovo (a jesi) i fokusiraj se na to da budeš bolji za pravi, realni svijet! Dotakni nečije srce, daj mu lijepu riječ, iskreni osmijeh, suosjećanje i podršku! Sjeti se to svako jutro i tako kreni u dan", napisala je Zsa Zsa na svom Instagram profilu.

Možda te zanima... Vodič kroz akne: Zašto nastaju, kako ih liječiti i neočekivani krivci Zdravlje

Zsa Zsa je napisala da se nikada nije skrivala pred svojim pratiteljima te da joj je drago da su se u međuvremenu pojavili još neki pokreti koji se zalažu za prikazivanje realističnijih slika na društvenim mrežama: "Neizmjerno mi je drago, ako sam motivirala neke od njih na taj iskorak! Upravo zato je važno pričati o tome! Ja se nikad nisam skrivala tu pred vama, ni fejkala i iako mi je sada teško, neću ni sad! Osjećam da svoj glas moram usmjeriti u tom smjeru, jer nisam tu da šutim i lažem sve vas, a i sebe, nego da pričamo o nečemu što je normalno, ljudski! Da pomognemo kome možemo, bar malo. I da se svi osjećamo ugodnije na ovom mjestu zvanom Instagram."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sve znate... sve sam vam vec rekla jos prije mjesec i pol na storijima..nije novost da imam problem s kozom lica. Ovo stavljam zbog vas, ali i zbog sebe, kao sto sam obecala jos onda! U meduvremenu su se javili jos neki pokreti vezani uz razbijanje ove fejk instagram slike i prihvacanja samog sebe.. i neeeeizmjerno mi je drago ukoliko sam motivirala neke od njih na taj iskorak! Upravo zato je važno pricati o tome! Ja se nikad nisam skrivala tu pred vama, ni fejkala.. i iako mi je sada tesko, necu ni sad! Osjecam da svoj glas moram usmjeriti u tom smjeru, jer nisam tu da sutim i lazem sve vas, a i sebe, nego da pricamo o necemu sto je normalno, ljudski! Da pomognemo kome mozemo, bar malo. I da se svi osjecamo ugodnije na ovom mjestu zvanom Instagram :) Ovo je tek pocetak.. pricat cu vam detaljnije o svemu u sljedecem videu... a sad- evo ovaj, za mene NOVI POCETAK! Necu cekati da 2020. prode!😅

A post shared by ZSΛ ZSΛ (@zsazsa_music) on

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.