Zdravlje 20. lipnja 2013.

Dobitnici Almagea poklon paketa!

Almagea
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U našoj nagradnoj igri koja je trajala od 20. lipnja do 26. lipnja u 11 sati, deset najsretnijih registriranih korisnika Zdrave Krave osvojilo je Almagea poklon pakete. U članku pročitaj imena dobitnika koje ćemo putem e-maila obavijestiti o načinu preuzimanja nagrade

Dobitnici Almagea poklon paketa

U našoj nagradnoj igri najsretniji registrirani korisnici mogli su osvojiti jedan od deset Almagea poklon paketa. Sudionici su trebali biti registrirani korisnici Zdrave Krave i trebali su točno odgovoriti na pitanje koje im je bilo postavljeno u našem newsletteru. Slučajnim odabirom putem računala izabrano je 10 dobitnika koji su točno odgovorili na pitanje, a kontaktirat ćemo ih e-mailom i obavijestiti ih o načinu preuzimanja nagrade. Dobitnici poklon paketa su: Marina Rupić, Vladimir Bertić, Tina Sović-Tarantula, Lorena Gaćeša, Predrag Radošević, Dolores Španjol, Ljerka Stanić, Damjan Vavra, Branka Jurčević Zidar, Maja Matijašec.

Pripremi kožu za sunce!

Almagea Sunlove Skin+ revolucionarni je proizvod koji zahvaljujući Licaps kapsulama donosi aktivne sastojke u tekućem obliku što omogućava njihovu učinkovitiju apsorpciju u organizam. Bogata formulacija sadrži prirodnu mješavinu triju ulja: ulje sjemenki boreča i argana te ulje ploda uljane palme, karakterističnih po sadržaju nezasićenih masnih kiselina te prirodno bogatih vitaminom E. Masne kiseline imaju ključnu ulogu u stvaranju lipidne barijere kože. One, također, vlaže kožu i ublažavaju nadražaje na koži. Nedostatak masnih kiselina se manifestira suhom kožom sklonom iritacijama.

Povrh prirodnih ulja, Almagea Sunlove Skin+ sadrži i dodatne količinevitamina E i selena. Osnovno svojstvo ovih esencijalnih mikronutrijenata je da pridonose zaštiti stanica od oksidativnog stresa odnosno stanja pretjerane produkcije štetnih slobodnih radikala kakvo je prisutno u tijelu prilikom intenzivnog izlaganju suncu ljeti. Upravo se zbog povoljnog djelovanja na negativne učinke slobodnih radikala na koži, vitamin E često naziva vitaminom ljepote prikladnim za sve tipove kože.

Koenzim Q10 dodatno pospješuje učinkovitost Almagea Sunlove Skin+ pripravka jer kao jednom od osnovnih tjelesnih koenzima, njegovih zadaća je sudjelovanje u procesu proizvodnje energije koja pokreće tijelo. U većine osoba starijih od 30 godina, razina koenzima Q10 u koži je snižena, što rezultira smanjenom sintezom kolagena, elastina i drugih važnih molekula za kožu. Budući da se sposobnost tijela da stvara koenzim Q10 s godinama smanjuje, posezanje za dodatnom potporom je dobar izbor.

Više o Almagea Sunlove Skin+ doznaj ovdje.

 • Default avatar -
  Antonija6158

  b) vitamin E (u biljnim uljima + dodatak)

 • Avatar NCIS
  NCIS

  Moj odgovor je: b) vitamin E (u biljnim uljima + dodatak) P.S. Odgovorila sam i na mail :)

 • Avatar sdtv22
  sdtv22

  ja odgovorila na mail,a i ovdje ču napisati odgovor je: b)vitamin E(u biljnim uljima+dodatak)

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.