Zdravlje Zdravlje žena 04. listopada 2019.

Obuci nešto roze boje i podrži žene koje se bore protiv raka dojke

Foto: Nismo same / Facebook
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Obuci nešto u rozoj boji, stavi roza šeširić, oboji pramen kose u roza nijansu... Pročitaj zašto hrabre žene u listopadu nose rozu boju.

Na Facebook stranici Nismo same, Udruzi za podršku ženama koje su pobijedile malignu bolest ili se liječe od nje, stoji "pozivamo da u listopadu svi zajedno podignemo svijest o raku dojke i damo podršku ženama koje se upravo bore protiv ove bolesti."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nismo same će se brojnim sadržajima i ove godine uključiti u Mjesec borbe protiv raka dojke. Pratite nas!

A post shared by Nismo Same (@nismosame) on

Udruga Nismo same daje velik dopinos cijele godine, a ne samo u listopadu za bolji tretman onkoloških bolesnika u Hrvatskoj. Prošle godine u ožujku pokrenule su projekt prijevoza žena na kemoterapiju ‘Nisi sama – ideš s nama’, a dosad su bili potpora za 180 žena oboljelih od raka koje se liječe u zagrebačkim bolnicama.

"Obucite nešto roza, stavite roza šeširić, obojite kosu u roza... Svoje fotografije pošaljite u inbox na Facebook stranicu Nismo same ili na e-mail info@nismosame.com. "

Možda te zanima... Svakoj 11. ženi prijeti rak dojke, a samopregled traje 10 minuta Zdravlje

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.