Zdravlje Simptomi i pomoć 19. lipnja 2017.

Namirnice koje sadrže moćne sastojke djelotvorne protiv hemeroida

Brokula_4
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Vjerojatno ste čuli za brojna blagotvorna svojstva koje bioflavonoidi imaju na zdravlje. U posljednje vrijeme privlače pozornost zbog otkrića da su također korisni i za rješavanje problema s hemeroidima.

Bioflavonoidi su snažni antioksidansi, što značajno povećava aktivnost imunološkog sustava. Različite znanstvene studije pokazale su da doprinose zdravlju stanica i njihovoj aktivnosti, što smanjuje rizik od raznih bolesti poput raka i kardiovaskularnih bolesti te smanjuju pojavu znakova starenja stanica. Bioflavonoidi također mogu pomoći ublažiti probleme s hemeroidima, oni jačaju kapilare i smanjuju upalu.

Doznajte koje namirnice bi se češće trebale nalaziti na tanjuru

Dodatna prednost bioflavonoida je što za njihov unos nisu potrebne značajne promjene u prehrani niti u potrošnji raznih dodataka prehrani, budući da se njihov unos može zadovoljiti unosom namirnica iz svakodnevne prehrane.

Ako patite od problema s hemeroidima, kliknite ovdje i doznajte koje bi se namirnice trebale što češće nalaziti na vašem tanjuru.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.