Zdravlje 20. studenoga 2014.

Najbolji izbor vitamina i minerala

Esencia
1/8
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Vaše tijelo je kompleksan organizam, a opet tako brilijantno jednostavan. Iako je ponekad čak i znanstvenicima teško razumjeti biokemiju pojedinih procesa u tijelu, čak i manja djeca znaju da se vitamini moraju konzumirati zato što su dobri i korisni. Pored vitamina treba spomenuti i minerale i druge dodatke prehrani bez kojih tijelo ne može funkcionirati

Kako ne bi razbijala glavu i razmišljala jesu li dvije mandarine koje si pojela za užinu zapravo dovoljan izvor vitamina C koje traži tvoje tijelo, predlažemo da isprobaš Esenciju, selekciju najvažnijih vitamina, minerala i dodataka prehrani.

Zašto ti trebaju vitamini?

U ovoj riznici korisnih tvari može se pronaći sve što je potrebno da bi tvoje tijelo normalno funkcioniralo. Esencia Artičoka su šumeće tablete koje sadrže najbolje iz artičoke koja doprinosi normalnom funkcioniranju jetre i žuči. Esencia B-kompleks donosi selekciju B vitamina za one koji žele smanjiti umor i iscrpljenost i povratiti životnu energiju. Esencia nazvana Cink i Vitamin C u jednoj kapsuli spaja vrlo važan mineral cink sa svima dragim vitaminom C. Ova će dva elementa u zajedničkom djelovanju osim imuniteta pridonijeti i dobrom stanju tvoje kose, kože i noktiju.

Esencia Guarana donosi ekstrakt poznate južnoameričke biljke Guarane koja je poznata jer smanjuje umor i iscrpljenost pa se preporučuje onima koji osjećaju da im fali energije. Esencia Kalcij + Magnezij + Vitamin D je zanimljiva kombinacija vitamina D i dva esencijalna minerala. Vitamin D nam je bitan jer doprinosi normalnoj apsorpciji kalcija, a zajednički s kalcijem i magnezijem doprinosi normalnoj funkciji mišića i kostiju. Esencia Multi 24 je prava mala vitaminsko-mineralna bomba jer sadrži čak 24 vitamina i minerala pa je dobra za imunitet i odličan je dodatak tvojoj prehrani. 

Podrška imunitetu

Esencia Omega 1000 kapsule doprinose normalnoj funkciji srca, a sadrže omega-3 masne kiseline. Esencia Vitamin C idealan je izvor C vitamina, a potrebe za vitaminom D zadovolji će kapsule Esencie Vitamin D koja je izvrstan dodatak prehrani za kosti i zube. Kapsule Esencia Beta Glukan 1,3/1,6 + Vitamin C još su jedan od dodataka koji će biti zanimljiv u doba godine kada padne imunitet jer je beta glukan u suradnji s vitaminom C poznat upravo po podršci tvom imunitetu.

Liniju Esencia lako ćete prepoznati na policama zbog upečatljivog pakiranja. Esencia okuplja preparate koje bi za sebe odabralo vaše tijelo, naravno, kada bi imali pravo glasa. No, kako nema, na scenu stupate vi! Sada je posebno vrijeme da brinete o sebi, o svom imunitetu, općem stanju i dobrobiti svojih organa. Zato predlažemo da kušate Esenciju i poslušate što će vam nakon kušanja reći vaše tijelo. Ako dobro osluhnete, sigurni smo da ćeš čuti: veliko hvala!

http://encian.hr/

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.