Zdravlje 24. studenoga 2010.

Mjerenje vitamina i poklon bon osvajaju

Vitamini_1450X300_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U nagradnoj igri koja je trajala od 18. 11. do srijede 24.11. u 10 sati, deset registriranih korisnika osvojilo je cjelovito mjerenje vitaminsko-mineralnog statusa i poklon bon u vrijednosti 100 kuna u TwinTime Health&Wellness Clubu

Točan odgovor na nagradno pitanje postavljeno u mailu bio je da se Twinlab-ova kombinirana formula za jačanje imuniteta zove Immunity booster, a deset sretnika koji su ga poslali osvajaju nagrade tvrtke Agram 89:

 • cjelovito mjerenje vitaminsko-mineralnog statusa
 •  i poklon bon u vrijednosti 100 kuna u TwinTime Health&Wellness Clubu

Sretni dobitnici su:

 1. Barbara Liebhardt
 2. Silvija Mršić
 3. Ivančica Borić
 4. Vesna Vujević
 5. Morana Svakidan
 6. Vesna Koščak
 7. Sunčana Završki Dominković
 8. Ana Filiplić
 9. Dunja Oreski
 10. Smiljka Spahija

Dobitnike ćemo putem e-maila obavijestiti o načinu preuzimanja nagrade. Zapamti da u nagradnim igrama mogu sudjelovati samo članovi portala, pa ako još nisi registriran, registriraj se ovdje.

Mjerenje vitamina i minerala

Mjerenje vitaminsko-mineralnoga statusa zasniva se na neinvazivnoj i sigurnoj metodi koju je otkrio dr.Voll, a zbog pouzdanih rezultata i brze i bezbolne dijagnostike, dosta je raširena njezina primjena u Europi. Mjerenje se izvodi pomoću aparata koji se zove organometar, a kojim se mogu raditi i druge dijagnostičke pretrage.

Sama metoda se zasniva na činjenici da se određeni vitamini i minerali više koncentriraju na određenim točkama na koži koje su najčešće i akupunkturne točke. Ove točke imaju znatno niži električni otpor, to jest one "provode više struje" nego okolna koža. Upravo mjerenjem tog otpora moguće je individualno odrediti status vitamina, minerala, enzima, antioksidansa i omega masnih kiselina.

Više info na www.agram89.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.