Zdravlje 29. lipnja 2023.

Madonna završila u bolnici zbog bakterijske infekcije i odgodila turneju

Madonna
Foto: AGENCE / BESTIMAGE Madonna je morala odgoditi turneju
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Madonna se oporavlja od "ozbiljne bakterijske infekcije" zbog koje je nekoliko dana bila na odjelu intenzivne njege, rekao je njezin menadžer Guy Oseary u izjavi objavljenoj u srijedu.

"Njezino zdravlje se popravlja, no još uvijek je pod liječničkom skrbi. Očekuje se potpuni oporavak", rekao je Oseary. Turneja "Celebrations" 64-godišnje pop ikone, koja je trebala započeti 15. srpnja u Vancouveru u Kanadi, odgođena je do daljnjega.

Web stranica New York Posta Page Six objavila je da je pop zvijezda prevezena u bolnicu u gradu jer se osjećala loše. Njezina globalna, gotovo rasprodana turneja najavljivana je kao odavanje počasti Madonninoj više od četiri desetljeća dugoj karijeri, a imala je zakazanih 84 koncerata.

U Sjedinjenim Državama trebala je nastupiti u Detroitu, Chicagu, Miamiju i New Yorku, gradu u kojem je započeo njezin legendarni uspon do superzvijezde. Zatim je planirano da nastavi u Europi, s datumima u Londonu, Barceloni i Parizu, kao i četiri datuma u Mexico Cityju.

Umjetnica se uputila u New York kasnih 1970-ih sa samo 35 dolara u džepu, a pjesma "Like A Virgin" iz 1984. stavila ju je na svjetsku pozornicu.

kozmetika šminka Možda te zanima... Testeri kozmetike sadrže bakterije koje izazivaju opasne infekcije Zdravlje

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.