Zdravlje 19. ožujka 2013.

Kako debljina utječe na zdravlje?

Tribina2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pogledaj video reportažu s Tribine Zdrave Krave koja se održala u Novinarskom domu u Zagrebu, a okupila je eminentne hrvatske stručnjake i suradnike portala. Zbog atraktivne teme o debljini koja postaje sve veći problem u Hrvatskoj, tribina je izazvala veliki interes posjetitelja, a o čemu se sve govorilo, pogledaj u prilogu

Tribina Zdrave Krave na temu ''Mršavimo li zbog zdravlja ili ljepote?''održala se pod pokroviteljstvom Modifasta koji je osigurao poklon pakete za posjetitelje.

Eminentni hrvatski stručnjaci sudjelovali na tribini

Stručni suradnici koji su sudjelovali na tribini u Novinarskom domu su: dr. sc. Sanja Musić Milanović (epidemiologinja), dr.sc. Ignac Kulier (nutricionist), dr. med. Milan Mazalin (doktor opće medicine), dr. Sandra Ferenčić-Ćuk (psihijatrica i psihoterapeutkinja), Ana-Marija Jagodić, mr. (kineziologinja) i Sonja Njunjić, (predsjednica Udruge za prevenciju prekomjerne tjelesne težine). Posebna gošća tribine bila je poznata voditeljica Ivana Šundov Hojan.

Tribinu je vodila mr. soc. Renata Pondeljak-Matijević, a uz edukativan razgovor razvila se i dinamična rasprava koja je potaknula publiku da sudjeluje i podijeli svoja iskustva i dvojbe vezane uz mršavljenje. Na kraju tribine, koja je trajala čak dva sata, na zdravoj tomboli podijeljene su vrijedne nagrade Modifasta, pokrovitelja tribine.

Više o tribini pročitaj ovdje.

Ukoliko imaš pitanja vezana uz održanu Tribinu ili uz Modifast proizvode pošalji mail na: tribina.zk@gmail.com

Video snimio i montirao: Davor Batisweiler

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.