Zdravlje Simptomi i pomoć 23. ožujka 2018.

Javi se Hrabrom telefonu i potraži savjet i potporu!

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Proživljavaš nasilje? Osjećaš se tužno i odbačeno? Ne možeš jesti i spavati? Bojiš se sve to nekom priznati? Nazovi Hrabri telefon.

Hrabri telefon 20 godina direktno pruža pomoć i podršku djeci, mladima i njihovim roditeljima, koji se za probleme, nedoumice i strahove vezane uz odgoj i rast svojih najmilijih mogu obratiti na besplatni telefon te na isti mail, forum ili chat.

Sve što kažeš, ostaje povjerljivo

Sve što kažeš savjetovatelju ostaje povjerljivo. Možeš ostati anonimna. Možeš besplatno nazvati s bilo kojeg mobitela, telefona i govornice bez telefonske kartice, a pozivi se ne ispisuju na mjesečnom telefonskom računu. Nitko neće znati da si to ti. A dobit ćeš savjet, pomoć, razgovor, utjehu, razumjevanje i smjernice gdje i kome se obratiti i kako riješiti problem.

Hrabri telefon je tu za tebe. Možeš nas nazvati na broj telefona: 116 111 (za djecu i mlade) ili 0800 0800 (za odrasle). Možeš nam pisati na savjet@hrabritelefon.hr, ili na chat www.hrabritelefon.hr, možeš razgovarati i na forumu www.cybermed.hr. Svakim radnim danom 09-20h. 

Educirani savjetnici

Na Hrabrom telefonu djetetu ili roditelju javit će se educirani savjetovatelj koji na temelju znanja i iskustva pomaže u rješavanju problema, ali i prevenciji neprihvatljivog ponašanja kod djece i mladih. Zato, ne boj se, nazovi, piši, chataj, tu smo za tebe!

A preko Viberova javnog računa Hrabri telefon s javnosti dijeli priče svojih volontera te anonimne priče djece i mladih koje su nastale po uzoru na stvarne pozive. Putem ovih priča mladi mogu vidjeti kako izgleda poziv Hrabrom telefonu zbog čega se osjećaju sigurnije i sami potražiti savjet, a roditelji mogu osjetiti kroz što prolaze djeca koja se možda bore sa sličnim problemima. 

 | Author:

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.