Zdravlje Zdravlje žena 16. rujna 2016.

Hilaria Baldwin svojom fotografijom nakon poroda poslala važnu poruku

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Supruga glumca Aleca Baldwin rodila je treće dijete te samo 24 sata nakon poroda snimila fotografiju svoga tijela i istu objavila na Instagramu. Time je poslala poruku o tome da je iskustvo rađanja djeteta predivno, ali i da nakon trudnoće treba vremena da se sve vrati na svoje mjesto.

Drugim riječima, glumica smatra kako se ne bi smio vršiti pritisak na žene, a od kojih se traži da ubrzo nakon poroda budu u top formi ili se u protivnom trebaju sramiti svog tijela, odnosno skrivati isto. Uz objavljenu fotografiju Hilaria je napisala sljedeće:

"Ovu fotografiju sam snimila kada je Leonardo bio star oko 24 sata. Isto sam napravila kada je Rafael rođen. Dok činim ovako nešto pomalo sam nervozna, ali imam osjećaj kako živim u vremenu u kojem se često javlja sram zbog tjelesnog izgleda i stoga želim učiniti sve što mogu kako bi se normalizirao stav o ženskom tijelu i promicalo zdravo samopouzdanje. Mnogi od vas znaju da volim pokazati utjecaj životnih iskustava na tijelo, a ujedno čvrsto vjerujem da nas prava dijeta i odgovarajuće vježbe mogu učiniti zdravima, sretnima i jakima. Dakle, od sada nadalje, želim posvetiti većinu svojih objava povratku u formu i pozivam vas da to učinite sa mnom".

Niža je slika koju je Hilaria podijelila na svom Instagram profilu, a u članku pročitaj snažno iskustvo naše čitateljice koja je nakon poroda uz vježbanje i podršku Facebook zajednice skinula 14 kilograma.

 

I took this yesterday when Leonardo was about 24 hours old. I did the same thing right after Rafael was born. It always makes me a bit nervous to do something like this, but I feel that in the age of such strong body shaming, I want to do all that I can to normalize a real body and promote healthy self esteem. Many of you know that I love to show the process of life's experiences on the body and I am a firm believer in how a good diet and the right balance of exercise make us happy, healthy, and strong. So from here on, I want to dedicate the majority of my #366daysoflivingclearly #hilarialcm daily posts to getting back in shape and I invite you to do it with me ❤️🙏🏼. Common questions last time were: Did I have a c section?: No, I pushed him out Where are all the pads for bleeding?: I took them out briefly to snap this pic as there is a limit to how much you need to see 😂. Where am I?: in the hospital room bathroom #glamour Oh, and no filter. Just brightened it up a bit.

A photo posted by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.