Zdravlje Zdravlje žena 15. ožujka 2022.

Hailey Bieber mislila da je doživjela moždani udar, Justin ne spava od brige

Hailey Bieber nakon krvnog ugruška morala na operaciju srca
Foto: shutterstock Nakon krvnog ugruška morala je na operaciju zbog rupe na srcu
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Hailey Bieber otkrila je na svom Instagramu kako joj je prošli tjedan pronađen mali krvi ugrušak u mozgu.

Justin Bieber je jako zabrinut za suprugu Hailey Bieber nakon njezina nedavnog zdravstvenog problema. Manekenka Hailey, 25, prošlog je četvrtka hospitalizirana u Palm Springsu u Kaliforniji zbog hitne medicinske situacije prenosi People.com. Hailey je primljena u bolnicu sa simptomima sličnim moždanom udaru uzrokovanim krvnim ugruškom u mozgu, a njezin muž, pjevač Justin, teško se nosi s hospitalizacijom svoje supruge.

Izvori bliski supružnicima kažu kako Hailey ne želi da itko brine za nju, ali da je to bila zastrašujuća situacija za njih dvoje. Justin je još uvijek zabrinut i jedva spava. Ostaje budan i pazi na Hailey dok se ona odmara. 

Hailey je vijest podijelila na Instagramu

Hailey je preko vikenda na svom Instagramu podijelila s pratiteljima što joj se točno dogodile i detaljno je opisala svoje muke. “U četvrtak ujutro sjedila sam i doručkovala sa svojim mužem kada su mi počeli javljati simptomi nalik moždanom udaru i odvezena sam u bolnicu”, napisala je. Dodala je kako su liječnici otkrili da ima vrlo mali krvni ugrušak u mozgu, što je uzrokovalo nedostatak kisika, ali da je njezino tijelo samo riješilo ugrušak i potpuno se oporavila u roku od nekoliko sati. 

"Iako je ovo definitivno bio jedan od najstrašnijih trenutaka kroz koje sam ikad prošla, sada sam kod kuće i dobro mi je te sam tako zahvalna svim nevjerojatnim liječnicima i medicinskim sestrama koji su se brinuli o meni!", nastavio je Hailey. Zahvalila se i svojim pratiteljima na porukama podrške: "Hvala svima koji su nam se obratili sa lijepim željama i brigom te za svu podršku i ljubav".

Justin morao otkazati koncerte zbog covida

Samo mjesec prije nego je Hailey završila u bolnici, Justin je bio covid pozitivan, a od tada se već oporavio. Zbog covida je morao otkazati više koncerata na svojoj Justice World Tour turneji. Pjevač je također morao otkazati svoj nastup u Las Vegasu, ali je datum za taj nastup prebačen 28. lipnja. 

Ranije ovog mjeseca Justin je proslavio 28. rođendan, a Hailey je povodom toga iskrenom počasti na svom Instagramu čestitala Justinu. Hailey je svojoj objavu napisala: "Sretan rođendan dragi... ima puno nevjerojatnih i lijepih stvari u ovom životu, ali najljepši dio je što ga mogu živjeti s tobom. Volim te.. evo za 28.". 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.