Zdravlje 14. prosinca 2021.

Građani Krka uskoro dobivaju uslugu vađenja krvi iz vlastitog doma

Foto: Medicinsko biokemijski laboratorij Krk Građani Krka mogu vaditi krv u vlastitom domu
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Da je Krk u mnogočemu dobar za život i da prati trendove upravo u stvarima koje olakšavaju život – već je svima poznato! Ipak, sada će život na ovom otoku biti još lakši i jedinstveniji. Naime, laboratorij na Krku uvodi uslugu vađenja krvi kod kuće.

Riječ je o novoj usluzi koja stupa na snagu s prvim danom 2022. godine, a da stvar bude još bolja nalazi će biti gotovi za svega sat vremena i možete ih dobiti na svoju email adresu. Ovu uslugu moguće je dogovoriti svaki radni dan od 07:00-15:00 sati, a sve se dogovara telefonski na broj 051 221 956. Djelatnici laboratorija odmah po pozivu izlaze na teren. 

Vađenje_Krvi Možda te zanima... Za određene laboratorijske analize vađenje krvi natašte nije nužno Zdravlje

Medicinsko biokemijski laboratorij Krk nalazi se u sklopu Doma zdravlja Krk, u Vinogradskoj 2B, a voditeljica laboratorija Gorana Bonifačić mag.med.biochem. ističe kako je laboratorij Ugovorni partner sa HZZO-om. 

 | Author: Medicinsko biokemijski laboratorij Krk Foto: Medicinsko biokemijski laboratorij Krk Laboratorij nudi i uslugu vađenja krvi te hitnih pretraga tijekom cijelog dana

Moguće hitne pretrage i testiranje na COVID

No to nije sve. Osim vađenja krvi u jutarnjim satima, laboratorij nudi i uslugu vađenja krvi te hitnih pretraga tijekom cijelog dana, te su nalazi također gotovi kroz sat vremena.

U ovoj ustanovi možete obaviti i brzi antigenski test uz izdavanje Covid-potvrde, a nalaz je gotov za 15 minuta i također se šalje na vašu e-mail adresu. Laboratorij radi i serologiju na prisutnost antitijela na virus SARS-CoV-2. 

Možda te zanima... Drive in testiranje: Test traje 20 sec, nalaz za 3,5 sata Zdravlje

Dakako ovo je tek dio usluga koje Medicinsko biokemijski laboratorij Krk nudi, a paletu usluga svakako misle i širiti kako bi građani otoka Krka imali bezbrižniji i ugodniji život.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.