Zdravlje Wellness 27. svibnja 2020.

Za mjesec dana četiri konfekcijska broja manje

Foto: Beauty centar Božica
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Vježbaš, zdravo se hraniš, ali masni jastučići na bedrima ili donji dio trbuha su i dalje tu ili si možda smršavjela i rodila i na željenoj kilaži si, ali te muči opuštena koža, a možda se tek planiraš "obračunati" s kilogramima. Bez obzira jesi li u jednoj od ovih kategorije ili imaš neke druge probleme s tijelom možda ih možeš pokušati riješiti uz pomoć suvremenih aparata koji imaju sličan učinak poput estetske kirurgije,a nisu invazivni.

Kako ti aparati funkcioniraju i koliko su učinkoviti otkrila nam je Martina Pužar Zebić, voditeljica Beauty centra Božica u Zagrebu gdje trenutno imaju i akcijske cijene: "Imamo tradiciju dugu 50 godina, trenutno raspolažemo s 20 modernih aparata za oblikovanje tijela i lica, a svake godine kupujemo jedan novi aparat koji se pokaže najučinkovitijim na svjetskom tržištu. Oblikovanje tijela pomoću aparata namijenjeno je ženama i muškarcima koji žele biti u dobroj formi i dovesti tijelo do savršenstva budući da se isključivo s vježbama to ne može postići. Za optimalne rezultate potrebno je kombinirati prehranu, vježbanje i aparate", objašnjava Pužar Zebić.

Možda te zanima... Celulit na rukama i četiri načina kako ga se riješiti Zdravlje

Aparat uz koji se postižu učinci jednaki trčanju i vježbanju trbušnjaka

Pužar Zebić kaže da su aparati izvrstan izbor i za one koji ne mogu ili ne žele vježbati, a to se posebno odnosi na Oxifat: "Aparat radi na principu elektrostimulacije mišića i za 60 minuta osoba potroši jednaku količinu energije kao da je pretrčala 20 kilometara ili napravila 400 trbušnjaka. Metoda se kombinira s infra crvenom saunom što dodatno utječe na razgradnju celulita i otapanje masnih stanica, osobito na određenim dijelovima tijela gdje su naslage tvrdokorne kao što je donji dio trbuha i bedra. Nakon Oxifata preporučuje se limfna drenaža koja omogućava da se sve štetne tvari eliminiraju iz organizma. Dobri kandidati za Oxifat su muškarci ili žene iznad 16 godina starosti, s viškom kilograma i opuštenim tijelom.

 | Author: Beauty centar Božica Foto: Beauty centar Božica

Intraderma zateže kožu u što su se uvjerili i kandidati showa "Život na vagi"

Pužar Zebić objašnjava da prilikom rastezanja kože uslijed debljanja ili trudnoće dolazi do pucanja elastina i kolagena: "Intraderma radi na principu zagrijavanja. Dolazi do najdubljeg sloja kože gdje se nalaze kolagen i elastin i uslijed topline oni se ponovno 'bude' i dolazi do zatezanja kože. Kada se koža jednom rastegne kolagen i elastin puknu, a ovaj ih aparat dubinski rekonstruira. Broj tretmana ovisi o količini opuštene kože i uglavnom je potrebno tri do pet tretman. Nakon kure od pet tretmana narednih pola godine kolagen i elastin rade za nas. Prednost je što ovaj aparat rješava uzrok problema. Sudjelovali smo i u emisiji 'Život na vagi' i pomogli ljudima koji su izgubili po 40 kilograma da zategnu opuštenu kožu."

voda Možda te zanima... Koliko vode treba piti za mršavljenje i što joj dodati za bolji učinak? Dijeta

"Rekorderka u mršavljenju je gospođa koja je u mjesec dana izgubila 28 cm"

U Beauty centru Božica osmislili su i tretman mršavljenja koji počinje besplatnim konzultacijama na kojima se utvrdi indeks tjelesne mase klijenta, udio mišića, masti i vode, potrošnja bazalnog metabolizma i na temelju tih podataka nutricionist propiše plan prehrane. "Klijent dolazi na tretmane tri puta tjedno, a rezultat ovisi isključivo o tome dolazi li klijent redovito i drži li se propisanog plana prehrane. Nakon svakog 'Quick fit' tretmana prilikom kojeg se koriste Intraderma, ultrazvučna liposukcija i limfna drenaža vidi se razlika budući da obavimo mjerenje prije i poslije. Tretman traje dva i pol sata i u tom jednom dolasku izgubi se od tri do osam centimetara ovisno o tretiranoj zoni.

 | Author: Beauty centar Božica Foto: Beauty centar Božica

Tretman se osim kao plan mršavljenja u trajanju od mjesec dana može koristiti i jednokratno kada osoba treba zabljesnuti na nekom događaju, odnosno brzo i jednostavno izgubiti nekoliko centimetara. Cijena Quick fit tretmana prije je iznosila 1700 kuna,a sada je snižen na 990 kuna", otkrila je Pužar Zebić i objasnila kakvi se rezultati mogu očekivati za mjesec dana: "Rekorderka je gospođa koja je u četiri tjedna izgubila 28 cm u trbuhu, to su četiri konfekcijska broja. Što je osoba deblja bolji su rezultati. U prosjeku klijenti za mjesec dana izgube toliko centimetara da im je potrebna odjeća dva do tri konfekcijska broja manja."

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.