Zdravlje 25. veljače 2020.

5 pitanja o vagini koja se većina žena srami postaviti

Foto: Guliver/Shutterstock

Powered by:

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Mnoge žene žele postaviti pitanja o svojem vaginalnom zdravlju, no često je neugoda ta koja ih sprječava da to i učine. Zbog toga smo doznali odgovore na pet pitanja koja si je svaka žena postavila barem jednom u životu

Iako živimo u 21. stoljeću, vaginalno se zdravlje i vagina još uvijek smatraju tabu temom, zbog čega žene, najčešće zbog neugode, ostaju uskraćene za neke vrlo važne informacije. Koji je uopće pravilni izgled vagine ili kako bi ona trebala mirisati, pitanja su koja si je svaka žena postavila barem jednom u životu. Upravo smo zato odlučili odgovoriti na pet pitanja o kojima si vjerojatno i ti razmišljala, a odgovor na njih dobit ćeš klikom na fotografiju.

Osim Intimea Hygieia classic nježnog sapuna, pronađi i ostale proizvode iz linije: Intimea Jasmine tekući sapun i Intimea Hygieia vlažne maramice za intimnu njegu žene. Neka ti priča o vaginalnom zdravlju nikada ne bude tabu!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.